Οι ΑΝ.ΕΛΛ Τρικάλων για την εγκληματική επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου

Τρίκαλα 18-9-2013
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ομόθυμα καταδικάζουμε την εγκληματική επίθεση ακραίας ομάδας εναντίον του πρόεδρου μας κ. Πάνου Καμμένου κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι με αφορμή το τραγικό περιστατικό της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα από χέρια νεοναζιστών.

Όποιοι και αν είναι οι δράστες της επίθεσης και σε όποιο ιδεολογικό – πολιτικό χώρο και αν ανήκουν για εμάς είναι κοινά καθάρματα που λειτούργησαν παρακρατικά εναντίον ενός πολιτικού αρχηγού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή και ακαριαία καταδίκασε την αποτρόπαια πράξη της δολοφονίας και κάλεσε τους Έλληνες να ενωθούν σε ένα ευρύ αντιφασιστικό μέτωπο.
Ζητούμε την άμεση σύλληψη των ακραίων αυτών στοιχείων που δεν σεβάστηκαν την σεμνή και ειλικρινή στάση του προέδρου μας. Άραγε ποιο ήταν το έγκλημα του Πάνου Καμμένου; Το ότι δυναμικά, σταθερά και ασυμβίβαστα εναντιώνεται στα μνημόνια, καταγγέλλει το σάπιο σύστημα Μπόμπολα, Αλαφούζου και άλλων μεγαλοεργολάβων – μεγαλοκαναρχών και ότι παλεύει ενάντια στη δικομματική χούντα για την εθνική μας ανεξαρτησία;
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ είμαστε ενάντια στο ρατσισμό, τη βία, στο εμφύλιο-πολεμικό κλίμα διχασμού και σε κάθε μορφή δίωξης και διαφορετικότητας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής Τρικάλων

Σχόλια