Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Tα λέμε όλα» με τον Χρήστο Μαζάνη

Μια νέα εκπομπή έχει ξεκινήσει  από τα μέσα Ιουλίου ο Χρήστος Μαζάνης η οποία προβάλλεται από την τηλεοπτική συχνότητα του ΖΟΟΜ.
Ο δημοσιογράφος,καθημερινά από τις 20:30 μέχρι τις 21:30, παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο, θέματα που μας απασχολούν όλους και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας...
Παράλληλα καλεσμένοι από τον χώρο της οικονομίας, της πολιτικής, των πανεπιστημίων αλλά και πολλά νέα παιδιά φιλοξενούνται στο στούντιο της εκπομπής προκειμένου να ακουστούν οι απόψεις τους . Εξαιρετικό ενδιαφέρο έχει το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εκπομπή  εστιάζει περισσότερο σε τρόπους λύσεις των προβλημάτων της καθημερινότητας ενώ  δινονται και συμβουλές από ειδικούς που φιλοξενούνται στο στούντιο.
Όπως αναφέρεται και στο τηλεοπτικό trailer τη εκπομπής:
Ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας αλλά και της κοινωνίας…Θέματα που μας απασχολούν όλους και επηρεάζουν την καθημερινότητά μας..Εμείς… «Τα λέμε όλα»…καθημερινά στις 20:30.
H εκπομπή «Τα λέμε όλα» μεταδίδεται καθημερινά από τις 20:30-21:30 μέσω της συχνότητας του Ζοοm στην Αττική, ενώ παράλληλα υπάρχουν και περιφερειακά κανάλια που μεταδίδουν το πρόγραμμα.
Mεταδίδεται επίσης διαδικτυακά μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης της Ζούγκλας στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό.
Πληροφορίες για την εκπομπή «Τα λέμε όλα»  και βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ:

Σχόλια