Πάνος Καμμένος: Είμαστε πλήρως αντίθετοι στο κλείσιμο του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τον πρόεδρο του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας Ανδρέα Μποζίκα και αντιπροσωπεία των Δήμων της Δυτικής Αθήνας, αποτελούμενη από τους
Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο, τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, τον Αντιδήμαρχο Αγ. Αναργύρων – Καματερού Νίκο Παντελή και τον Αντιδήμαρχο Αιγάλεω Μιχάλη Κοπελούζο.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το κλείσιμο του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα». Ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας Ανδρέας Μποζίκας τόνισε ότι κλείνει ένα ιστορικό νοσοκομείο το οποίο βρισκόταν πάντα δίπλα στον πολίτη και πρόσθεσε ότι με αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζεται η υγειονομική περίθαλψη των πολιτών της περιοχής.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπογράμμισε ότι η τρόικα και η κυβέρνηση αποφασίζουν και κλείνουν νοσοκομεία, στερώντας την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της περιοχής και εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στο κλείσιμο του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα». Επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα σταθούν στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής και κάλεσε, επίσης, όλους τους πολίτες να αντιδράσουν δυναμικά ώστε να μην κλείσει το νοσοκομείο .

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Παναγιώτης Μελάς, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Βασίλης Καπερνάρος, ο βουλευτής Β’ Αθήνας Γιάννης Δημαράς και ο βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Σχόλια