Ελαττωματική η Δήλωση Πόθεν Έσχες του Θεόδωρου Τσουκάτου, στρατηγού Σημιτικών Σόσιαλ-Ληστών!!!!

 
— Μερικές φορές ο Γ.Δ. μπορεί να με τσαντίζει, αλλά μερικές φορές βγάζει κάτι φασίολους, ΝΑ με το συμπάθειο!!!! Γίγαντες για πλακί σε λαμαρίνα φούρνου Γερμανικής κατοχής, όπως λέμε εμείς οι παλιοί!!!!

  — Παρέλαβα σήμερα τη Δ΄γλωση Πόθεν Έσχες του Τσουκάτου του ομολογητή αλλ΄ ατιμωρητί… τι… τι… τι… και μου σηκώθηκε η τρίχα αριστερά πλαγίως. Αμφισβητώ δε την ορθότητά της δήλωσης εντόνως και για να μη τα πολυλογώ, σημειώνω και βγάζω, δεν ξέρω πόσες κίτρινες κάρτες.   1.– Απ΄ευθείας ο Γ.Δ. μου βγάζει μάτι και δείχνει τη συμπάθειά του, λέγοντάς μου, ότι ο φαρμακοτρίφτης είναι πλούσιος και από ενός ΠΑΣΟΚικού ληστρικού σημείου και εντεύθεν, αποκτά ευρεία βάση και τόπο διαμονής, επί της οδού Αρματωλών και…. ΚΛΕΦΤΩΝ, του Δήμου Αθηναίων!!!!

  2.– Στη δήλωσή του, δηλώνει ότι η σύζυγός του, είναι…. «σύζυγος βουλευτή» που διαμένει και αυτή στην οδό Αρματωλών και ΚΛΕΦΤΩΝ, αλλά εποφεύγει περιέργως και υπόπτως, να πράξει το ίδιο κατ΄ αντιστοιχίαν και κατ΄ αναλογίαν δια την κόρην (αντί του ορθού «κόρη βουλευτή»), δια την μητέρα (αντί του… ορθού «μητέρα βουλευτή»), δια τον αδελφόν (αντί του… ορθού «αδελφός βουλευτή»), για την πεθεράν (αντί του… ορθού «πεθερά βουλευτή») κλπ, κλπ, ως έπραξεν δια την «σύζυγον βουλευτή» προφανώς δια να μην εκθέσει όλο του το σόϊ!!!!!

  3.– Εκ των δηλουμένων ακινήτων του, ευκόλως διαπιστώνουμε, ότι μέχρι το 1980 (ότε και ανήλθε στην εξουσία το ψευδοΠΑΣΟΚ) ο στρατηγός του Σημίτη ήταν παντελώς ξεβράκωτος και προφανώς άστεγος την έβγαζε σε παγκάκι μαζί με τους φούστηδες του Ζαπείου. Από το 1980 κάνει ένα δειλό ξεκίνημα με ένα τριάρι με θέα, αλλά αυτό που τον σώζει ιδεολογικά, είναι η δεκαετία δόξης του Σημίτη του ποντικομαμή, 1991 έως 2001, ότι και αποκτά μετά ποίου που δεν φαίνεται?????, το 50%, της επί της οδού Αρματωλών και…. ΚΛΕΦΤΩΝ 53-55 ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ!!!…. Λίγο-λίγο, σαν ποντίκαρος που σιγοτρώγει απολαυστικά τη γραβιέρα του!!!!

4.– Να μου το συχωρέσει αν διαλανθάνω τη μαντεψιά μου, αλλά υποθέτω μετά βεβαιότητος, ότι την ίδια και την αυτήν χρυσή δια τους οικονομισάριους ψευδοΠΑΣΟΚους, δεκαετίας 1991-2001, ο στρατηγός των σκανδάλων Σημίτη, πρέπει να κονόμισε τα ΧΟΝΤΡΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και τις χιλιάδες μετοχές, ΟΛΑ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, ΟΤΑΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΠΑΜΕ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΣΗΜΙΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1980 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ. Συν 100.000 € ρευστό στις τράπεζες για άμεση ανάγκη!!!!

5.– Το κερασάκι στη ψευδοΠΑΣΟΚική τούρτα του νεοπλουτήσαντος κατά τη διάρκεια της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ του πολιτικού απατεώνα Θεόδωρου Τσουκάτου, του εξ απορρήτων μαζί με τον Μαντέλη στρατηγού των σκανδάλων, του πολιτικού απατεώνα Σημίτη, είναι ένα…. τανκ, 4.000 κυβικών, δια το οποίο δηλώνει ότι κατέβαλε μετρητά 39.500 €.

ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ -ΔΗΛΩΣΗ 2ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΚΡΗΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ 1991-2003, ΚΑΙ ΕΝΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1980 (ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ψευδοΠΑΣΟΚ), ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ ΣΠΟΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΝΤΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΑΒΛΕΠΙ????

ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ????? ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50% ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ ΚΑΙ… ΚΛΕΦΤΩΝ???? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ???? ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ…. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΟΣ????? ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ????? ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΜΙΛΑΜΕ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ, ΠΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ, ΠΗΓΕ…. ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ?????

ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ????

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/39454

Σχόλια