Η τραπεζοασφαλιστική χούντα ανταμοίβει τους πράκτορές της

— ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ:
— «ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ,
— Αυτός ο Σημιτο-κολλητός του ΙΚΑ ξέρεις που είναι τώρα;
— Ο τύπος «πουλάει» ασφάλειες ζωής -και DAF του…. τρίτου πυλώνα- στην International Life του Φωκίωνα Μπράβου.
— Είναι κι” αυτός -με τον τρόπο του- ένας από τους «επιβήτορες-βιαστές» της Κοινωνικής Ασφάλισης.»

  — ΜΙΛΑΜΕ για τον Μιλτιάδη Νεκτάριο, πρώην διοικητή του ΙΚΑ και προκάτοχο του Βαρθολομαίου. Η πορεία της δημόσιας ασφάλισης προδιαγράφηκε από τότε και παρά τα αξιώματα, η τραπεζοασφαλιστική χούντα, κρατά στη προστατευτική αφάνεια τον εκλεκτό πωλητή ιδιωτικής ασφάλισης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ μια παλιά ανάρτηση για το πρόσωπό του, για να μη ξεχνάμε το βάθος και την έκταση των συνεργειών για τη καταστροφή του ασφαλιστικού συστήματος!!!:

  — Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2007  Καλέστε και τον Μιλτιάδη Νεκτάριο…

  — Ξέρει πολλά για το ΙΚΑ και την Θ. Βρακατσέλη… Ένα πρόσωπο κλειδί που ξέρει ΠΟΛΛΑ για το ΙΚΑ είναι ο πρώην διοικητής του, επί ΠΑΣΟΚ, Μιλτιάδης Νεκτάριος. Ηταν ο προκάτοχός του Γιάννη Βαρθολομαίου. Είχε κι αυτός πολύ στενή συνεργασία -σε υπηρεσιακό επίπεδο- με την Θ. Βρακατσέλη. Μπορεί και πρέπει να δώσει εξηγήσεις για πολλές από τις «τρύπες» του Ιδρύματος. Για ορισμένες είναι υπεύθυνος και ο ίδιος. Εχει όμως «εξαφανιστεί» και δεν μιλάει. Πρέπει όμως, να κληθεί να μιλήσει για να μαθευτεί η αλήθεια για το τι συμβαίνει στο ΙΚΑ αφού ο Γ. Βαρθολομαίος δεν ζει.

Γι΄ αυτόν τον Μιλτιάδη Νεκτάριο μιλάμε…..   Τον βλέπετε στην εικόνα, ανάμεσα στους δύο…. Μπράβους, ενώ μερικοί παριστάνουν, ότι ψάχνουν με κλειστά μάτια.
Για να μη βρίσκουν άκρη.
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/38605

Σχόλια