ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ:Τελικά αποδεικνύεται ότι οι μόνοι συνεπείς στις αρχές και στις θέσεις τους είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
ΓΙΑ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΙΜΠΛΕ, ΤΟ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΣΕΝ»
«ΑΣ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΩΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ»
«Οι μόνοι που δεν πρέπει να διαμαρτύρονται για τη σημερινή άφιξη Σόιμπλε, είναι του ΣΥΡΙΖΑ. Το κόμμα του κ. Τσίπρα, με τον ίδιο επικεφαλής, τον έχει καταστήσει επίσημο συνομιλητή του, όπως και το Ράιχενμπαχ, όπως και το Φούχτελ, όπως και τον Τόμσεν.
Η απόλυτη κωλοτούμπα σε σχέση με αυτά που ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε προεκλογικά.

Τελικά αποδεικνύεται ότι οι μόνοι συνεπείς στις αρχές και στις θέσεις τους είναι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».

Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ μιλώντας σήμερα (18/7/2013) το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ του Σκάι και το δημοσιογράφο Βασίλη Οικονόμου.

Ο Τέρενς Κουίκ υπογράμμισε επίσης το παράδοξο γεγονός, που θυμίζει άλλες εποχές, της απαγόρευσης των συγκεντρώσεων σήμερα στην περιφέρεια της Αθήνας, εξαιτίας της εδώ επίσκεψης του Υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας.

Αναφέρθηκε ακόμη και στη χθεσινή κυνική κάλυψη που πρόσφερε ο Γιάννης Στουρνάρας για τα πειραγμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ στον υπόδικο Ανδρέα Γεωργίου, επιρρίπτοντας επί της ουσίας όλο το ανάθεμα των Μνημονίων στον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

«Την ωμή αυτή άποψη του Υπουργού Οικονομικών θα πρέπει πάνω απ’ όλα να τη σκεφθούν οι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως εκείνοι που συνεργάστηκαν με τον Κώστα Καραμανλή και που τίμησαν και εξακολουθούν να τιμούν το όνομα του ιδρυτή του κόμματος», τόνισε ο Τέρενς Κουίκ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη σιωπή του Μεγάρου Μαξίμου επί του συγκεκριμένου θέματος.

Τέλος, ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έκανε συγκεκριμένες προτάσεις για ένα πραγματικό τρόπο φορολόγησης των Ελλήνων, χαρακτηρίζοντας το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες ως ένα μίνι μνημόνιο με φοροεισπρακτική λογική.

Σχόλια