ΑΝ.ΕΛΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚAΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ..ΔΕΙΞΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ!

Τρίκαλα 8/7/2013
Απτόητη παρά τις οξείες κοινωνικές αντιδράσεις συνεχίζει την θυσία εργαζομένων και την διάλυση των ΟΤΑ η δοσιλογική ακροδεξιών πρακτικών κυβέρνηση της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Χωρίς κανένα διάλογο και ακόμη και διά της βίας-όπως δήλωσε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης-η Κυβέρνηση έχει κάνει ξεκάθαρες σε όλους -εκτός ίσως από τα τυφλά κομματόσκυλά της- τις προθέσεις της για διαθεσιμότητες άρα απολύσεις άρα νέα αλματώδη αύξηση της τεράστιας ανεργίας άρα νέα κοινωνική γενοκτονία.

Πρόκειται για μια άκρως επικίνδυνη και φασιστική κυβέρνηση που εκμεταλλευόμενη την οριακή της κοινοβουλευτική πλειοψηφία και κάποιους πρόθυμα ξεπουλημένους βουλευτές επιτίθεται ανελέητα στην πατρίδα μας και τον λαό και για αυτό η απάντηση του λαού πρέπει να είναι δυναμική και συνεχής για να εκδιώξει και να τσακίσει την βάρβαρη Κυβέρνηση.
Κάπου εδώ οφείλουμε να τονίσουμε την μέγιστη υποκρισία δύο γνωστών ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα Τρίκαλα.
Ο ένας είναι ο γνώριμος καλεσμένος των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ βουλευτής και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων κος Ταμήλος που σήμερα δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει το νομοσχέδιο για τις απολύσεις. Ακόμη και όντως να μην ψηφίσει δεν μπορεί να αποσείσει τις μεγάλες ευθύνες του για την εδώ και καιρό δρομολόγησή τους όπως και για την εν γένει κοινωνική τραγωδία του λαού μας.
Ο δεύτερος είναι ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Λάππας που σήμερα πουλούσε ευαισθησία και συμπαράσταση στους υπό απόλυση εργαζόμενους του Δήμου μας. Εμείς όμως κοντή μνήμη δεν έχουμε και θυμόμαστε καλά και τις συναντήσεις του γενικού γραμματέα του Δήμου με τον Φούχτελ όπου με πρόσχημα τον εκσυγχρονισμό των ΟΤΑ σχεδιάζονταν ιδιωτικοποιήσεις και απολύσεις όπως και την εντολή που έδωσε στα ΜΑΤ να επιτεθούν στους πρώην συμβασιούχους. Πού ήταν τότε η ευαισθησία του Χρήστου Λάππα; Την είχε ξεχάσει στο σπίτι;
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλους τους νυν και μέλλοντες άνεργους είτε ιδιωτικού είτε δημόσιου τομέα:
ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚAΙΑ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ »

Σχόλια