Πρόκληση: Ο κόσμος πεινάει και ο Τατούλης φτιάχνει «Μέγαρο χορού»

Το…έργο που θα κοστίσει πολλά εκατ. ευρώ κατασκευάζεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, την Καλαμάτα

Φαίνεται πως κάποιοι όχι μόνο δεν βάζουν μυαλό, αλλά αρέσκονται στο να γίνονται προκλητικοί, την ώρα που ο ελληνικός λαός στενάζει υπό τα σκληρά μέτρα του Μνημονίου.
Σε μια χώρα που οι άνεργοι ξεπερνούν τους 1.500.000, την ώρα που καταστηματάρχες βάζουν λουκέτα στη μοναδική πηγή εσόδων τους

και την ώρα που χιλιάδες υπάλληλοι του Δημοσίου βγαίνουν «στη σέντρα» προς απόλυση μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης φτιάχνει αίθουσα χορού στην ιδιαίτερη πατρίδα του πρωθυπουργού, την Καλαμάτα.


Μάλλον κ. Τατούλης δεν σκέφτηκε να αξιοποιήσει τα συγκεκριμένα χρήματα ώστε να ελαττώσει, έστω και ελάχιστα, την ανεργία και τη φτώχεια που μαστίζουν τους νομούς της Πελοποννήσου.

Το Newsbomb εξασφάλισε φωτογραφίες από την… ταμπέλα χρηματοδότησης του έργου το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων.

Το έργο φέρει όνομα «ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» και χρηματοδοτείται, τόσο από το «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πολιτισμός 2000-2006» , όσο και από το ΕΣΠΑ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ μιλάμε για περισσότερα από 12 εκατ. ευρώ.

Αν αυτό δεν είναι πρόκληση τι είναι;

Όλα αυτά έρχονται την ώρα που πολλά ερωτηματικά έχουν προκύψει για την διαδικασία του διαγωνισμού διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με παρατάσεις που ζητήθηκαν και δεν δόθηκαν, αλλά και με τις εταιρείες που παρέμειναν εν τέλει στον διαγωνισμό μέχρι να γίνει η τελική ανάθεση.

Εμείς να πούμε στον κ. Τατούλη, πως μπορεί να κατασκευάζει Μέγαρο χορού στην ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Αντώνη Σαμαρά, αλλά πιθανότατα θα παραμείνει άδειο, αφού όπως λέει και ο σοφός λαός «Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».

Σχόλια