Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουν και εκδηλώνουν αμέριστη συμπαράσταση και συμπαράταξη τους στον αγώνα των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Τη Δευτέρα 15/07/2013, ο υπεύθυνος της Eκτελεστικής Eπιτροπής για τη Δυτική Μακεδονία, Πλακεντάς Παναγιώτης,ο υπεύθυνος Οργανωτικού Δυτικής Μακεδονίας Ζιάγκας Αθανάσιος, ο Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής Π.Ε Κοζάνης Καραχάλιος Αποστόλης και μέλη της Συντονιστικής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.Ε. Κοζάνης επισκέφτηκαν τα γραφεία της ΕΛΜΕ Κοζάνης,
προκειμένου να ενημερωθούν από το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών για τις οδυνηρές συνέπειες που επιφέρει η αιφνιδιαστική ανακοίνωση της κυβέρνησης για κατάργηση ολόκληρων τομέων και ειδικοτήτων στη Δημόσια Δευτεροβάθμια επαγγελματική εκπαίδευση.
Χωρίς τη παραμικρή διαβούλευση εντελώς αναιτιολόγητη διαλύουν ένα σημαντικότατο κομμάτι της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και οδηγούν σε αδιέξοδο χιλιάδες μαθητές που επιλέγουν να φοιτήσουν και να αποκτήσουν επαγγελματικά εφόδια σε αυτές τις ειδικότητες.
Τους, δε, εκπαιδευτικούς στον καιάδα της κινητικότητας και απόλυσης.
Είναι πλέον προφανές σε όλους του Έλληνες πως η κυβέρνηση προχωρά πιο αποφασισμένη τώρα στο μνημονιακό της έργο, στο έργο της ισοπέδωσης της χώρας.
Οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως αριθμοί και τα δημόσια αγαθά ως περιττά.
Χθες ήταν η ΕΡΤ, σήμερα η εκπαίδευση, η δημοτική αστυνομία, η σχολική φύλαξη ,αύριο ποιοι;
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουν και εκδηλώνουν αμέριστη συμπαράσταση και συμπαράταξη τους στον αγώνα των εκπαιδευτικών και των μαθητών.
Είναι και δικός μας αγώνας.
Πρέπει να γίνει αγώνας όλης της κοινωνίας και όλων των Ελλήνων.
Όλοι μαζί οι Έλληνες ενωμένοι θα σταματήσουμε τους καταστροφείς της χώρας και την κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Σ.Ε. Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ


Σχόλια