ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στην έκτακτη επίσκεψη που πραγματοποίησε η νεολαία των ΑΝΕΛ Λάρισας στο ΤΕΙ Λάρισας προκειμένου να συζητηθεί η παράταση της λειτουργίας της φοιτητικής λέσχης μέχρι την λήξη της εξεταστικής περιόδου. Η ανταπόκριση του κ. Γούλα Προέδρου του ΤΕΙ ήταν άμεση στην προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος. Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε ακόμα μία φορά η δυστοκία και η αναλγησία του κοινωνικού Κράτους σε νευραλγικούς χώρους όπως η Εκπαίδευση, αφού η Κυβέρνηση δεν προέβλεψε για τη σίτιση των φοιτητών σε παράταση εξεταστικής περιόδου.

Μεταξύ άλλων έγινε εκτενής αναφορά από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ για τα προβλήματα της νέας φοιτητικής χρονιάς όπως την κατάργηση τμημάτων, έλλειψη εκπαιδευτικού προσωπικού, σίτιση φοιτητών κ.α
Ακόμα μία φορά σαν νεολαία δεν μπορούμε να δεχτούμε ανυπόστατες και ‘’φτηνές’’ δικαιολογίες από το Κράτος, που έχουν ως αποτέλεσμα τον κατακερματισμό της Εκπαίδευσης.
(Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι: Σπανιάς Βάϊος μέλος της εκτελεστικής επιτροπής νεολαίας, Καρράς Θεόδωρος μέλος της νεολαίας, Ντουρουντάκης Νίκος υπεύθυνος νεολαίας περιφέρειας Θεσσαλίας και η πολιτευτής Λάρισας Ελένη Ντουρουντάκη – Τομέας Εργασίας)

Νίκος Ντουρουντάκης
Υπεύθυνος Νεολαίας Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σχόλια