Τέρενς Κουϊκ: Δεν αφήνω κανένα περιθώριο παρερμηνιών για τις θέσεις Ανεξάρτητων Ελλήνων..

Σαφής και κατηγορηματικός ο Τέρενς Κουϊκ σε επιστολές του προς  ιστοσελίδες, σχετικά με αναρτήσεις  που αναφέρονται στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τη Θράκη.
Μεταξύ άλλων ο Τέρενς Κουίκ στις επιστολές του αναφέρει:
"Σας διαβεβαιώ κατηγορηματικά,
ότι ατυχείς διατυπώσεις απο αστοχία ή άγνοια (σίγουρα όχι από πρόθεση και το υπογράφω) για το καθεστώς της Θράκης, δεν απηχούν τις πάγιες και ξεκάθαρες θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Φυσικά και δεν αναγνωρίζουμε «μειονότητες...Τούρκων» όπως με λύσσα, με χιλιάδες πράκτορες και εκατομμύρια μαύρο χρήμα, προσπαθεί να επιβάλλει η Άγκυρα ή «άλλες εθνικές μειονότητες», όταν η Συνθήκη της Λωζάνης περιγράφει με σαφήνεια Θρησκευτικές Μειονότητες και μόνο.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπενθυμίζουν ΠΑΝΤΟΤΕ και ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ τα όσα προβλέπονται από τη Συνθήκη της Λωζάνης, που δεν επιτρέπουν σε ΚΑΝΕΝΑ την παραμικρή παρερμηνεία.
Ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος, ο οποίος έχει αποδείξει επανειλημμένα τις ξεκάθαρες εθνικές του θέσεις, έναντι της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, με έχει ορίσει Τομεάρχη Εξωτερικών από τη πρώτη μέρα της ορκομωσίας μου ως Βουλευτή και παράλληλα μου ανέθεσε την ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ευθύνη της Κοινοβουλευτικής Εποπτείας και Διαχείρησης των ζωτικών Εθνικών θεμάτων της Θράκης."



Σχόλια