Νάτα νάτα..καινούργιες εταιρείες υδρογονανθράκων και ευρωπαϊκό ενεργειακό δίκτυο...

Ιδρύεται Ελληνική Εταιρεία Υδρογονανθράκων
Ελληνική Εταιρεία Υδρογονανθράκων θα ιδρυθεί το επόμενο διάστημα, με στόχο την αξιοποίηση των κοιτασμάτων της χώρας, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.
Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος προεδρεύει, αυτή την ώρα, σε σύσκεψη στο υπουργείο Περιβάλλοντος και ενημερώνεται από ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων....
για τους υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα, επισήμανε την ανάγκη, τα ελληνικά ενεργειακά δίκτυα να ενταχθούν σε ένα ευρύτερο ευρωπαϊκο πλαίσιο.
Πάγια θέση εξάλλου της Αθήνας είναι πως, η ΕΕ θα πρέπει να στηρίξει την Ελλάδα καθώς οι ελληνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές ενδέχεται να συμβάλουν στην ενεργειακή, εν μέρει, αυτονομία της Ευρώπης.
Υ.Γ
Την ώρα που ο κόσμος έχει οδηγηθεί σε απόγνωση, η ανεργία χτυπάει κόκκινο, τα λουκέτα δεν έχουν τελειωμό..ο κ. Σαμαράς ονειρεύεται και σχεδιάζει νέες εταιρείς για τους υδρογονάνθρακες..
Νέες εταιρείες για να βολέψει τα δικά του εκατοντάδες golden boys με παχυλούς μισθούς.
Δεν φτάνουν όλα αυτά ξαναβάζει στο τραπέζι όπως είχε κάνει και πριν λίγους μήνες με τον πρόεδρο Ολάντ, την ένταξη των ελληνικών ενεργειακών δικτύων σε ένα ευρωπαϊκό δίκτυο.. 
Ο Πρωθυπουργός οφείλει να εμπεδώσει ότι ο Ελληνικός Λαός είναι κυρίαρχος ιδιοκτήτης της Χώρας και όχι απλά περαστικός από την περιοχή.
Τα ενεργειακά αποθέματά μας, αποτελούν Εθνικές πλουτοπαραγωγικές πηγές και δεν ανήκουν ευρύτερα στην Ευρώπη.

Σχόλια