ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ Ο “ΣΦΑΓΕΑΣ” ΤΗΣ ΕΡΤ; Μία ΝΔ τρέχει να υπερασπισθεί τους εκλεκτούς του Παπανδρέου…

olympiada 

Μέσα στο κακόγουστο τσίρκο γύρω από τις εξελίξεις με την ΕΡΤ, πέρασε στα ψιλά η παρέμβαση του παμμέγιστου Παπανδρέου, ο οποίος… καταδίκαζε τις κυβερνητικές ενέργειες. Τι και αν αυτές αποτελούσαν υλοποίηση του δικού του σχεδιασμού.

Θα ήταν άλλο ένα παραλήρημα εάν δεν υπήρχε ένα λεπτό σημείο. Η χειρουργική ακρίβεια με την οποία κινήθηκε ο πολιτικός σφαγέας της ΕΡΤ, κύριος Στουρνάρας, που παραπέμπει άμεσα στις αντίστοιχες μεθοδεύσεις Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλου.

Τα τρία αυτά ολέθρια για την Ελλάδα πρόσωπα, Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλος – Στουρνάρας, ακολούθησαν την ίδια μεθοδολογία σε πλείστες όσες περιπτώσεις γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι υπάρχει ένας συνεκτικός κρίκος, ένα μαεστρικό χέρι που τους κατευθύνει. Πιο μπορεί να είναι αυτό;

Ο κύριος Αναστάσιος Μπάνος έγινε γνωστός από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα που ο ίδιος διέψευσε, φερόταν να “κρέμασε” τον Παπακωνσταντίνου στην κατάθεση του στους οικονομικούς εισαγγελείς. Δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανε θα πούμε εμείς. Ήταν άλλωστε ο νομικός του σύμβουλος.

(ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ)

Νομικός σύμβουλος λοιπόν του υπουργού οικονομίας, Παπακωνσταντίνου. Που όμως, έμεινε στην θέση του και στην θητεία του Ε. Βενιζέλου. Αυτή την χρυσή θητεία με τα χαράτσια όπου χρειαζόταν λεόντεια νομική υποστήριξη για να περάσουν. Ο κύριος Μπάνος ήταν εκεί. Το όνομα του, υπάρχει σε δημοσιεύματα της εποχής με πολύ σκληρούς τίτλους: “Ποιος είναι ο «δήμιος» των δημοσιογράφων της ΕΡΤ”, έγραφε το newpost κατονομαζοντας ευθέως τον κύριο Μπάνο!

Πως θα μπορούσε όμως αυτός ο αφανής πρωταγωνιστής της περιόδου Παπανδρέου να επηρεάζει την κυβέρνηση Σαμαρά;

Μα ο κύριος Μπάνος εξακολουθεί να είναι σύμβουλος του κυρίου …Στουρνάρα! Του πολιτικού δήμιου της ΕΡΤ αλλά και της οικονομίας, που συνεχίζει το θεάρεστο έργο των προκατόχων του. Ίσως αυτό να εξηγεί την όλη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε αλλα κυρίως να επαναφέρει το ερώτημα σε αυτούς που περιφερόμενοι υπερασπίζονται τις μεθοδεύσεις Στουρνάρα: Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο;

Σχόλια