ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: Με ενοχλεί να αμφισβητείται η μοναδικότητα της Ορθοδοξίας και της Χριστιανικής θρησκείας ως έναν από τους πυλώνες σύνδεσης της μητέρας Ελλάδας με την Ομογένεια

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ
«ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ NA ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙTAI Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ»
Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Γραμματέας της Επιτροπής της Βουλής για τον Ελληνισμό της Διασποράς Τέρενς Κουίκ, απάντησε ως εξής στην ανακοίνωση – δήλωση της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Όλγας Γεροβασίλη:

«Με ενοχλεί να αμφισβητείται η μοναδικότητα της Ορθοδοξίας και της Χριστιανικής θρησκείας ως έναν από τους πυλώνες σύνδεσης της μητέρας Ελλάδας με την Ομογένεια.
Όταν επιχειρείται η προσπάθεια εμπλοκής και άλλων θρησκειών, για τους γνωστούς λόγους, για τους οποίους πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να καταργηθούν τα θρησκευτικά μας σύμβολα από σχολεία, δικαστήρια ή προωθούν τον «εξωραϊσμό» του μαθήματος των Θρησκευτικών, για να μην υπενθυμίσω ότι πολλοί Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (όπως και του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και όλοι του ΚΚΕ πλην Λιάνας Κανέλλη) όταν ορκίζονται δεν βάζουν το χέρι στο Ευαγγέλιο.
Οφείλω να υπογραμμίσω ότι και εγώ εκτιμώ την κοινοβουλευτική και προσωπική ευπρέπεια της συναδέλφου κας Όλγας Γεροβασίλη. Μήπως, όμως, είναι πιο αντιληπτές τώρα οι θέσεις μου σε σχέση με την πρώτη μου ανακοίνωση;»

Σχόλια