ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ!

Τέλος η 5μερη εργασία στον ιδιωτικό τομέα. Πλησιάζει το κακό επικίνδυνα!!! Και η συρρίκνωση των μισθών θα είναι αστραπιαία, αν ο μη γένοιτο...
Δεν χρειάζεται να απογοητευόμαστε και να πάθουμε κανένα κακό από μόνοι μας, γιατί τα γνωρίζαμε όλα εξ αρχής έστω και εξ υποψίας!
Με μία μεταφορά του λόγου, καθώς έχουνε πλακώσει πολλοί καπεταναίοι και θαλασσόλυκοι με offshore και τα συναφή, έχουμε μπλέξει στον βυθό της ..... θάλασσας και είμαστε δεμένοι στο δίχτυ τους. Το οξυγόνο μας λιγοστεύει, όμως το μαχαίρι για να κοπούν τα δίχτυα της φυλακής μας το κρατάμε εμείς... Δεν είμαστε εύκολη ψαριά, κι ας φαίνεται έτσι. Μην αυτοκτονείτε.
Οι λύσεις είναι μπροστά μας! Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ξεμονάχιασμα της καθεμίας κοινωνικής ομάδας ξεχωριστά, στην οποία κρύβονται τα εκάστοτε λαμόγια και επειδή έχουν μεταμφιεστεί σε θύματα, κρύβονται πίσω από τους υπερασπιστές των δικαίων, που παραπλανημένοι, ενεπλάκησαν στον πόλεμο. Γιατί παριστάνουν οι κλέφτες και διασπαθίζοντες το δημόσιο χρήμα τα θύματα; - Γιατί κερδίζουν είτε πολύτιμο χρόνο πιθανής διαγραφής αδικημάτων, είτε πολιτικό χρόνο, είτε κοινωνικό χρόνο να καταλαγιάσει η κοινωνία την δικαία οργή της, είτε δίδοντας την θαρραλέα εντύπωση στην κοινή γνώμη ότι τα κλεμμένα δεν θα γυρίσουν πίσω, γιατί η διαδρομή τους είναι ένας λαβύρινθος και το νήμα της πορείας τους έχει χαθεί!! Πλανώνται όμως πλάνην οικτρά. Αν πάμε κάτω, θα πάμε όλοι μαζί! Δεν θα περάσει κι όπως και να έχει τα κλεμμένα θα επιστρέψουν στη θέση τους. Κι όπως το έχω ξαναπεί μέχρι και τον τελευταίο κρίκο του κουρτινόξυλου, όπου κρεμούσανε τις ποικιλόχρωμες κουρτίνες για να κρύβουν τις πομπές τους. Όσο για τους εν δυνάμει αυτόχειρες, παράκληση μην το κάνετε!!! Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί για όλους!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
Ας απλώσει ο γείτονας το χέρι στον γείτονά του και ας βοηθήσει έκαστος αλλήλους. Το μόνο μέτρο που πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού είναι η πρώτη κατοικία από τις κατασχέσεις και οι εξώσεις, αλλιώς δεν μπορεί να λειτουργήσει ο ανιδιοτελής αυτοματισμός της αλληλεγγύης. Κάντε τις ταράτσες των πολυκατοικιών σας μικρά θερμοκήπια με είδη πρώτης ανάγκης, με συμμετοχική εργασία και πάψτε να μεμψιμοιρείτε! Οργανωθείτε επιτέλους!!! Το σοκ της πρώτης γροθιάς όπου μάτωσε η μύτη και θόλωσε η όραση πέρασε! Μην κοιτάτε τα ξεραμένα αίματα στα ρούχα σας και κλαίτε τη μοίρα σας!
Σταθείτε γερά στα πόδια σας και σκεφτείτε όπως ο Οδυσσέας πριν τυφλώσει τον Κύκλωπα. Δεν είχε Θεού βοήθεια μήτε ανθρώπων όπλα! Είχε τον νου του μοναχά και αυτόν έπλασε όπλο με ό,τι βρήκε τριγύρω.
Τί χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός για να ζήσει και να επιβιώσει από την ανθρωπιστική κρίση; Μήπως αποτελείται ο ανθρώπινος οργανισμός, H20 (νερό) κατά 80%; Τί χρειάζεται άλλο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Δροσιά; Και το χειμώνα; - Θέρμανση! - Πρόταση η δημιουργία ενός κοινού πολυχώρου στις πολυκατοικίες όπου θα συγκεντρώνεστε οι ένοικοι και τον οποίο θα συντηρείτε ζεστό κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όπως κάποτε οι προπάτορές μας συντηρούσαν την Εστία με το πυρ στο μέσον της οικίας.
Πρόταση προς την Κυβέρνηση την Εκκλησία και τις οργανώσεις των ανώφελων συσσιτίων, καθώς ο καθολικός καρκίνος δεν θεραπεύεται με depon, να χρηματοδοτήσετε 100% υπό την αυστηρή σας επίβλεψη με την μορφή του κατεπείγοντος την ανάπτυξη πράσινης ταράτσας σε μορφή θερμοκηπίου, όπου θα φυτεύονται τροφές βασικές για τη συντήρηση του ανθρώπου.
Η Σωτηρία έρχεται από όλους μαζί και το μονοπάτι της επιστροφής δεν δείχνει την ιλαρότητα του παρελθόντος, αλλά το φωτίζει η φωτιά που μας έκαψε και αποτελεί το πραγματικό σημείο αναφοράς της νεώτερης ιστορίας μας,
Για να πάψουν να μας κυνηγάνε οι μνήμες και το αίμα των πεσόντων για μία καλύτερη κι ελεύθερη ζωή
Με δύναμη για το μέλλον
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας

Σχόλια