ΝεοΔημοκράτες σε απόγνωση. Δείτε τι σέρνουν στον Σαμαρά για τον ανασχηματισμό!

Πριν λίγο ανακοινώθηκε, το νέο κυβερνητικό σχήμα, με το ΠΑΣΟΚ, να επανέρχεται στην διακυβέρνηση αυτού του τόπου(τι και αν είναι στο 4%), το πόσο πουλημένος είσαι, μετράει σε αυτή την χώρα. Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, πάντως δεν τον δέχθηκαν και πολύ καλά.....Και άρχισαν τον εξάψαλμο στον Σαμαρά. Σας παραθέτουμε κάποια ενδεικτικά σχόλια:

"Το κακο ξερετε ποιο ειναι; Φοβαμαι πως ολο αυτο ειναι ενας φαυλος κυκλος.Η συμπραξη με το ΠΑΣΟΚ ολοενα και απομακρυνει τη λαικη δεξια απο τη ΝΔ,λειτουργει αντισυσπειρωτικα.Δεν ξερω,το φοβαμαι ολο αυτο.."
"ο'ι'με......!!!!!!!"
"30 χρονια απλος αγωνιστης....για να δω τη Φωφη αναπλ ΥΠΕΘΑ..... βρε δεν πατε καλα..... αντε να μαζευτει κοσμος...με τι μουτρα να πω...τι??"
" κριμα , κριμα ........τους αγωνες μας λυπαμαι ........"
"ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΜΠΕΝΙ.....ΕΤΣΙ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ"
"Ο Γκάρυ Λίνεκερ είχε πει κάποτε"Ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι που παίζουν 22 αντίπαλοι και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί".Παραφράζοντάς τον μπορώ να πω "Πολιτική στην Ελλάδα είναι αυτό που,οι Έλληνες ψηφίζουν και,ανεξάρτητα από το ποιό κόμμα κερδίζει,στο τέλος κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ"!!!"
"Δεν υπάρχει κανείς από τους χαβαλέδες που περιστοιχίζουν τον Σαμαρά να του θυμίσει τα πλάνα με τον Μπένι όπου οι Ευρωπαίοι τον είχαν,εντελώς,χεσμένο;"
"Τον Βενιζέλο στο υπουργείο Εξωτερικών;;;;;;;Γιατί δεν δένεις μιά μεγάλη πέτρα στο λαιμό σου,ρε Σαμαρά και να βουτήξεις από ψηλό βράχο;Ματιασμένος είσαι,αδερφέ μου;"
"ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΡΕΔΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ......"
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΝΔ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΕΓΩ -ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ,κλπ - ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠ .- ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ [ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Μ. ΒΟΡΙΔΗ] !..... ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ,ΟΣΟ Η ΝΥΚΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ !!!!!!!! ΓΙΑ ΜΕΝΑ , Η ΟΠΟΙΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ = ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΡΗΤΤΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ !!!!!!!!


Τα σχόλια είναι από πραγματικούς Νεοδημοκράτες του facebook, το καρατσεκάραμε.......

Σχόλια