Η θέση του κινήματος "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" αναφορικά με τον σχέδιο νόμου της Χ.Α.

 Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ως γνήσιο πατριωτικό κίνημα του αντιμνημονιακού τόξου   έχει αντιπαρατεθεί  με πολιτικά επιχειρήματα απέναντι στο κόμμα  της Χ.Α. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ έχει καταθέσει πολλές προτάσεις για την προστασία των  δικαιωμάτων των ΕΛΛΗΝΩΝ. Δυστυχώς όμως τα μνημονιακά κόμματα το μόνο που πρόσεξαν και προσέχουν είναι τα δυσμενή σχόλια της Ε.Ε.
αναφορικά με τα δικαιώματα των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ  που φιλοξενούνται από ένα κράτος-μέλος της Ε.Ε. σαν την ΕΛΛΑΔΑ.Θεωρούμε πολιτικά έντιμο να τονίσουμε ότι το προσχέδιο νόμου της ΧΑ  βρίσκει  το κίνημα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ πολιτικά συντεταγμένο  με το προσχέδιο αυτό και καταθέτουμε και δυο ακόμα προτάσεις:
1) Όποιος Έλληνας παραχωρεί δωρεάν ή με μίσθωμα ακίνητα σε λαθρομετανάστες να τιμωρείται άμεσα με δήμευση της ακίνητης περιούσιας του. 
2) Όποιος Έλληνας επιχειρηματίας απασχολεί στην επιχείρηση του ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και φοροδιαφεύγει στην απόδοση των εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία να τιμωρείται άμεσα με κλείσιμο της επιχείρησης του και δήμευση της ακίνητης περιούσιας του. Δεν φταίνε μόνο οι  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.....

Σχόλια