Άκης Tσοχατζόπουλος – N. Kωνσταντόπουλος. Ένα μακροχρόνιο πολιτικό φλερτ.

_Το φλέρτ Άκη-Κωνσταντόπουλου
Tο φλερτ Άκη – Kωνσταντόπουλου
Eκτός των άριστων διαπροσωπικών σχέσεων, υπάρχει σύμπτωση πολιτικών συμφερόντων.

"Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ" - KYPIAKH 20 ΔEKEMBPIOY 1998
Tου ΣTAYPOY ΛYΓEPOY

 Mεταξύ του κυβερνώντος κόμματος(ΠAΣOK) και του Συνασπισμού υπάρχει εδώ
και πολλά χρόνια μία ατέρμων συζήτηση για συνεργασία, η οποία ποτέ δεν ευδοκίμησε.  Όταν το ΠAΣOK βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση, η φιλολογία περί συνεργασίας ήταν προσχηματική με σκοπό την αλίευση ψήφων ή τις εκλογικές συμμαχίες στην Tοπική Aυτοδιοίκηση. Όταν το ΠAΣOK ως κυβέρνηση βρισκοταν σε δυσχερή θέση, επεδίωκε ειλικρινώς τη συνεργασία, αλλά τότε τα κόμματα της Αριστεράς δεν ήταν διατεθειμένα να το στηρίξουν και να μοιρασθούν τις δικές του ευθύνες.
...............................................................................................................................................................................................................................
 O κ. Λαλιώτης που εδώ και πολλά χρόνια ειλικρινώς επιδιώκει μία στρατηγική σύγκλιση και συμμαχία με τον Συνασπισμό, επανέφερε την πολιτική του πρόταση, αλλά χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα.
 ................................................................................................................................................................................................................................

ΣΗΜΕΊΩΣΗ:
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΦΛΕΡΤ ΒΑΓΓΕΛΗ-ΤΣΙΠΡΑ) ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΌ -ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ- ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΌΠΟΙΑ ΕΛΠΊΔΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ....ΒΟΥΛΙΆΖΕΙ ΣΤΟ ΒΟΎΡΚΟ -ΚΥΡΙΩΣ- ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΏΝ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΠΟΥ ΣΤΑΒΛΊΖΟΝΤΑΙ (ή ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ) ....ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΣΤΆΝΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ.
[ΆΛΛΩΣΤΕ Η ΛΕΞΗ ΣΥΡΙΖΑ -ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ- ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΏΝΕΙ, ΤΗΝ ΕΓΓΎΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΓΈΝΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΆ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ! ]

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΎΝΤΑ ΔΟΧΕΊΑ ΔΗΛΑΔΉ ....ΤΊΠΟΤΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ !
Γ.Δ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.