Ποια η διαφορά του: Μη νόμιμου μετανάστη της Ελλάδος, από τον νόμιμο ληστή της Ρωσίας;



Στον κόσμο της ρώσικης μαφίας υπάρχει ο τίτλος του νόμιμου ληστή.
Πρόκειται για τους ποιο σκληρούς και καταξιωμένους μαφιόζους οι οποίοι ελέγχουν μεγάλο κομμάτι της ρώσικης μαφίας, έχοντας όμως ταυτόχρονα άριστη συνεργασία με το επίσημο κράτος, για το οποίο και αναλαμβάνουν όταν χρειαστεί βρώμικες κρατικές υποθέσεις.
Όπως γράφει η εφημερίδα Νόβαγια,
οι νόμιμοι κλέφτες στην Ρωσία είναι πρόσωπα γνωστά στο Κράτος το οποίο πολλές φορές τους χρησιμοποιεί όταν υπάρχουν ανάγκες συνεννοήσεις μεταξύ του χώρου του εγκλήματος των επιχειρηματιών και των αρχών.
Κοινός δηλαδή είναι σαν τα πιόνια του συστήματος.
Γράφει ακόμη η Νόβαγια ότι, μετά από επίθεση που δέκτηκε ο νόμιμος ληστής Ουσογιάν 73 ετών νοσηλεύεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Τον Ουσογιάν επισκέφτηκε ο στενός φίλος και συνεργάτης του, νόμιμος ληστής και αυτός, Λάσα Σουσανασβίλ ο οποίος παρέλαβε το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά, δηλαδή τα μυστικά της συγκεκριμένης μαφίας.
Βλέπομαι λοιπόν ότι όταν ένα σύστημα δεν θέλει ή δεν μπορεί να αλλάξει μια κατάσταση, τότε της αλλάζει όνομα και χρήση.
Εδώ ο μαφιόζος γίνεται νόμιμος ληστής.
Αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα με το θέμα των λαθρομεταναστών.
Είτε γιατί το σύστημα τους χρειάζεται για να τους χρησιμοποιεί ως εργαλείο αποσύνθεσης της οργανωμένης κοινωνίας, πίεσης του εργατικού κόστους, αποδιοργάνωσης των εργατικών σωματείων και άλωσης του ελληνικού κράτους, είτε γιατί δεν είναι άξιο το Κράτος να τους ελέγξει, αποφασίσουν από κοινού Κράτος και σύστημα να μας επιβάλλουν να ονομάζουμε τους λαθρομετανάστες, ως μη νόμιμους μετανάστες, ή ως χωρίς χαρτιά εισερχόμενους πολίτες.
Βλέπομαι λοιπόν ότι το ανίκανο σύστημα ή το πουλημένο σύστημα είναι το ίδιο παντού.
Σε λίγο θα μας επιβάλλουν να ονομάζουμε εμπόρους ναρκωτικών χωρίς άδεια φαρμακοποιούς, τους λαθρο-υλοτόμους ανέντακτους οικολόγους, τους δολοφόνους ως χωρίς άδεια χρήστες των όπλων, τους ληστές ως απαλλοτριωτές,, βέβαια να μην ξεχνούμε ότι η 17 Νοέμβρη δεν έκανε ληστείες έκανε απαλλοτριώσεις όπως έγραφε στις προκηρύξεις της.
Αυτά, για να μην τρελαθούμε κιόλας.
Και τώρα με τον νόμο περί ρατσισμού, μάλλον θα απαγορευτεί το Κοράνι γιατί γράφει για θάνατο στους απίστους. 
Βρε που μπλέξαμε.
Σε λίγο το φτύσιμο θα ονομαστεί από τον λαό, ως χρόνια πολλά.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Σχόλια