«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΣΕΚΟΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ»

KOUIK 341ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

ΕΚΑΝΕ ΠΑΣΧΑ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ

ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΜΑΖΙ ΤΟΥ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ

 «ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΙΣ ΕΚΟΨΕ Ο «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ» ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»



Με τους πιλότους και προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας και της Αεροπορίας Στρατού, έκανε Πάσχα ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μαζί με τη Βουλευτή και Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη.


KOUIK STEFANOVIKEIO

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στη βάση της Αεροπορίας Στρατού στο Στεφανοβίκειο, όπου αντηλλάγησαν ευχές με τους πιλότους των ελικοπτέρων Απάτσι και Χιούι.


Στη συνέχεια, οι Βουλευτές επισκέφθηκαν την 111 Πτέρυγα Μάχης στην Αγχίαλο. Εκεί ο Τέρενς Κουίκ ζήτησε να δει τους πιλότους και τους μηχανικούς των F16 της 341, που ανήμερα το Πάσχα ήταν σε καθεστώς readiness των πέντε λεπτών.



111 PTERYGA MAXIS
Μιλώντας λίγο αργότερα στο δημοσιογράφο του «Ράδιο Μαρκόνι» Αντώνη Κουμιώτη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:



«Μαζί με τη συνάδελφο Μαρίνα Χρυσοβελώνη επισκεφθήκαμε τα παλικάρια που μπροστά στο καθήκον για την πατρίδα δεν έχουν ούτε Κυριακές ούτε γιορτές.



Είναι απίστευτο το συναίσθημα όταν σε κοιτούν στα μάτια και σου δείχνουν ότι ανεξάρτητα από το πόσο τους τσάκισαν μισθολογικά τα μνημόνια της τρόικας, αυτοί παραμένουν ταγμένοι στο να προασπιστούν κάθε στιγμή την Ελλάδα τους.



Είναι άνδρες και γυναίκες αξιωματικοί και οπλίτες, μόνιμοι και κληρωτοί που έχουν οικογένεια την Ελλάδα μας, πρώτα και από την δική τους οικογένεια.



Και κάτι ακόμα:



Είναι κρίμα που καταργήθηκε ο επίσημος εορτασμός του Πάσχα στα στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα. Απορώ πώς η κυβέρνηση Σαμαρά, για λίγα-ελάχιστα ευρώ, αποδέχεται να σταματήσει ένα έθιμο, άρρηκτα δεμένο με την Ορθοδοξία επειδή το θέλησε για δήθεν λόγους οικονομίας ο «παγκοσμιοποιημένος» εγκέφαλος του Γιώργου Παπανδρέου και των συν αυτώ «σοσιαλιστών» που μετέχουν της συγκυβέρνησης.



Στο κάτω-κάτω, θα μπορούσαν τα στρατόπεδα να καλέσουν στην πασχαλινή γιορτή τους και οικογένειες άπορων της περιοχής τους που σήμερα δεν έχουν τη δυνατότητα, όχι απλά να φάνε αρνί, αλλά ούτε και να τσουγκρίσουν ένα πασχαλινό αυγό!



Ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, είμαι πεπεισμένος, επειδή ξέρω πόσο πιστεύει στη Χριστιανοσύνη και στα έθιμα της πατρίδας μας, ότι θα αναθεωρήσει του χρόνου αυτή την κατάσταση της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επέβαλλε το καθεστώς ΓΑΠ».


Σχόλια