Κάντο όπως ο Άδωνις...«Δεν έχω να πληρώσω ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, ούτε τους φόρους»


«Δεν έχω να πληρώσω ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, ούτε τους φόρους», ισχυρίζεται ο Αδωνις Γεωργιάδης και συγκάλεσε οικογενειακό μίτινγκ. 
Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Γεωργιάδης από κοινού με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, αποφάσισαν ότι
ο μοναδικός τρόπος που έχουν για να μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους είναι να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους στην εργασία.
Όχι τόσο η κυρία Μανωλίδου, όσο ο κ. Γεωργιάδης, που διπλασιάζει τον χρόνο των εκπομπών στις οποίες και πουλά διάφορα βιβλία. 
newsbomb.gr

Σχόλια

  1. Ρωσικό πολεμικό πλοίο σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Ισραήλ !!!!!!! ( μα τι παιχνίδια παίζονται ;;;)
    From HEIL GAP (or mind the GAP)
    http://heilgap.blogspot.com/2013/05/blog-post_5927.html


    και πολλα αλλα καινουργια οπως αυτο που πρεπει τουλαχιστον ... να το δειτε

    Δεν υπάρχουν λόγια ...
    From HEIL GAP ( or mind the GAP)
    http://heilgap.blogspot.fr/2013/05/blog-post_15.html


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.