Ραχήλ Μακρή: Η ενεργειακή αυτάρκεια της Ελλάδος στηρίζεται στις προσπάθειες εργαζομένων όπως αυτών του ΥΗΣ και Φράγματος Πολυφύτου.

Τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Πολυφύτου επισκεφθηκε ανήμερα της 10ης Μαιου 2013 η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Ραχήλ Μακρή,οπου παρακολούθησε την θεία λειτουργεία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του υποσταθμού.

Η παρουσία της εκεί με αφορμή την ημέρα εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής έδωσε την ευκαιρία να συναντηθει με υπηρεσιακους παραγοντες και εργαζομενους ,να ξεναγηθει στον σταθμο και να αναδείχτουν σημαντικά προβλήματα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και την αξιοποίηση του εξοπλισμού της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, της αδιαφορίας των Κυβερνώντων, αποτελεί η ύπαρξη υπερσύγχρονου ασθενοφόρου, το οποίο δεν αξιοποιείται από την έλλειψη στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό.
Το έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο σταθμό, αναγνώρισε η κα Μακρή ως ιδιαίτερα σημαντικό για την ενεργειακή επάρκεια της Χώρας. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι το ανωτέρω έργο επιτελείται χάρη των προσπαθειών των εργαζομένων, πάρα την Κυβερνητική λαίλαπα που πλήττει υφίστανται στις αποδοχές και υποβαθμίζει τις συνθήκες εργασία τους.

Σχόλια