Σημαντικοί αγώνες Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) στη Θεσσαλία μέσα στον Ιούνιο

Κώστας Αγοραστός: «Η Θεσσαλία στο επίκεντρο του Ελληνικού Χάντμπολ»
Η διοργάνωση σημαντικών αγώνων Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ) στη Θεσσαλία ήταν το αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του προέδρου της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) κ. Παντελή Χατζηιωάννου. Όπως έγινε γνωστό στο κλειστό της Νεάπολης το Σάββατο 15 Ιουνίου πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας των εθνικών ομάδων Ελλάδας-Ιταλίας,
όπου θα κριθεί η πρόκριση για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ στο Βόλο από τις 15 έως τις 21 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μίνι Αγοριών με τη συμμετοχή 20 ομάδων απ’ ολόκληρη τη χώρα.
Όπως ανέφερε ο κ. Αγοραστός: «Πρόκειται για σημαντικές διοργανώσεις οι οποίες προωθούν το άθλημα και δημιουργούν κινητικότητα, τονώνοντας την τοπική αγορά σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο αθλητισμός είναι στάση ζωής, ομαδικής συμμετοχής και συνεργασίας, που εμπεδώνει το «εμείς» έναντι του «εγώ».Βρισκόμαστε σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης ώστε να υπάρξει μια μονιμότητα στη διοργάνωση πρωταθλημάτων χάντμπολ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προκειμένου να διαδώσουμε το άθλημα και να δώσουμε διεξόδους στη νεολαία».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κ. Χατζηιωάννου ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη για τη συνεργασία και το ενδιαφέρον του για το άθλημα τονίζοντας: «Είμαι βέβαιος ότι οι αγώνες αυτοί θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Το να μπορείς να συνεργάζεσαι με ανθρώπους οι οποίοι βλέπουν τον αθλητισμό με άλλο μάτι, είναι κάτι πολύ καλό και ο περιφερειάρχης έχει αποδείξει ότι βοηθάει τον αθλητισμό, βοηθάει τις υποδομές ανάπτυξης, βοηθάει όπου είναι εφικτό. Εύχομαι να συνεχίσουμε την συνεργασία δημιουργώντας και κάποια ομάδα στη Θεσσαλία, κάτι που έχουμε ξεκινήσει».
Παρόντες επίσης στη συνάντηση ήταν ακόμη ο δ/ντης της Ο.Χ.Ε κ. Γιάννης Καρανάσιος, ο μάνατζερ των εθνικών ομάδων κ. Γιάννης Βαρελτζής, ο υπεύθυνος ανάπτυξης και ομοσπονδιακός προπονητής Παίδων κ. Παναγιώτης ιατρούδης.

Σχόλια