Παύλος Χαϊκάλης: «670 άνεργοι κάθε μέρα»

«Άλλη μια επιβεβαίωση της θλιβερής κατάστασης που επικρατεί στους χώρους εργασίας αποτελούν τα νέα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την ανεργία τον Φεβρουάριο.
Με το ποσοστό ανεργίας στο 27%, το ασύλληπτο 64,2% για τους νέους και συνολικά 671 νέους άνεργους κάθε μέρα δεν τίθεται θέμα παρερμηνείας.

Δυστυχώς η ανεργία πλέον αποτελεί κοινωνική μάστιγα και η συγκυβέρνηση το μόνο που έχει να προσφέρει είναι ευχολόγια και αξιολογήσεις για το φαίνεσθε, άνευ ουσίας.
Αντί η συγκυβέρνηση να δίνει όλο της το βάρος στην εφαρμογή δομών και μηχανισμών που θα παρέχουν κίνητρα, βοηθώντας αρκετούς ανέργους να καταφέρουν να εισέλθουν ξανά στον στίβο της εργασίας, προφανώς περιμένει την έγκριση της τρόικα και σε αυτό τον τομέα, αδυνατώντας να πάρει το μέλλον των πολιτών αυτής της χώρας στα χέρια της.
Η καταστροφική αυτή πολιτική που οδηγεί στην ανεργία χιλιάδες συμπολίτες μας, πρέπει να σταματήσει. Και θα σταματήσει όταν όλοι οι Έλληνες πολίτες ενωμένοι, με ομόνοια, ξεπερνώντας τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος δράσουν μαζί με κύριο μέλημα το κοινό καλό».

Σχόλια