O Ρουπακιώτης δεν συμφωνεί με το σχέδιο για συμβασιούχους ...(αλλά τελικά θα το υπογράψει..)

Την αντίθεσή του στη ρύθμιση που φέρεται να περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο με την οποία τίθενται εκτός Δημοσίου συμβασιούχοι που επέστρεψαν με προσωρινές διαταγές δικαστηρίων εξέφρασε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, με δήλωσή του
στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA".

"Δεν έχω λάβει τίποτα από τον κ. Μανιτάκη. Έλαβε ένα σχέδιο από την γενική γραμμετεία της κυβέρνησης στο οποίο είμαι αντίθετος.
Αφού είμαι αντίθετος σημαίνει ότι δεν το υπογράφω", υπογράμμισε ο κ. Ρουπακιώτης.

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Χατζησωκράτης είχε υπογραμμίσει ότι "δεν υπάρχει διάταξη την οποία θα φέρει ο κ. Μανιτάκης" αλλά ένα "σχέδιο το οποίο το κουβεντιάζουν οι τρεις εταίροι της κυβέρνησης".

"Κατά συνέπεια πρέπει να περιμένετε μέχρι το βράδυ την διάταξη, πως ακριβώς θα έχει. Γιατί πραγματικά θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν υπάρξει με διατυπώσεις", συμπλήρωσε ο κ. Χατζησωκράτης.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτάκος μίλησε τόσο με τον κ. Μανιτάκη όσο και με τον κ. Ρουπακιώτη και η εικόνα που έχει το μέγαρο Μαξίμου είναι ότι και οι δυο υπουργοί επιμένουν στη θέση τους ενώ φέρεται να υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και του πρωθυπουργού με τον Φώτη Κουβέλη ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες ώστε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ να παρέμβει και να βρεθεί μια συμβιβαστική φόρμουλα και να κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή σήμερα. 
Υ.Γ
Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο...
Το έχουμε ξαναδεί ...
Δεν είναι η πρώτη φορά...
Ας μην ξεχνάμε παλιότερες δηλώσεις του κ. Ρουπακιώτη που είχε πει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι, υπογράφω ότι μου φέρνουν...
Για παραίτηση βέβαια ούτε λόγος... 

Σχόλια