Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν ζητάμε εκλογές, απαιτούμε εκλογές. Απαιτούμε να φύγει τώρα η εσωτερική τρόικα, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη ..

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «REAL NEWS»
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο πρωθυπουργός βλέπει φως στο τούνελ. Εσείς;
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Είναι η νταλίκα που έρχεται από απέναντι το φως στο τούνελ που βλέπει ο πρωθυπουργός. Ο πρωθυπουργός νομίζει ακόμα ότι βρίσκεται στην εικονική πραγματικότητα των «Ζαππείων». Θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι ο πρωθυπουργός ενός λαού που υποφέρει, βλέπει γύρω του «λουκέτα» και μία πολιτική που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.

 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο Αντ. Σαμαράς ανοίγει παράθυρο για νέο «κούρεμα» του χρέους μετά τις γερμανικές εκλογές…
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Κατ’ αρχήν ο κ. Σαμαράς πρέπει να μάθει να λειτουργεί ως πρωθυπουργός της Ελλάδος και όχι ως κομματάρχης της κ. Μέρκελ. Τι θα πει μετά τις γερμανικές εκλογές; «Κούρεμα» θα γίνει και πρέπει να γίνει, γιατί πρόκειται περί επονείδιστου και επαχθούς χρέους και βεβαίως όχι με γνώμονα τις γερμανικές εκλογές.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Τις γερμανικές αποζημιώσεις θα τις διεκδικήσει η κυβέρνηση;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Φοβάμαι ότι θα πάει να πάρει ένα εύσημο ότι δήθεν κέρδισε ένα μέρος των γερμανικών αποζημιώσεων από το «κούρεμα» που έτσι και αλλιώς θα γινόταν. Η κυβέρνηση λέει ψέματα. Ο κ. Σαμαράς αν ήθελε πράγματι να διεκδικήσει καταρχήν το κατοχικό δάνειο το οποίο είναι συγκεκριμένο, 13,5 εκατομμύρια λίρες που έκλεψαν οι Γερμανοί από τα υπόγεια της Τράπεζας της Ελλάδος, δεν είχε παρά να τα εγγράψει με τους τόκους στο προϋπολογισμό της χώρας.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Είστε έτοιμος να συνεργαστείτε με τον κ. Τσίπρα σε μία κυβέρνηση μετά τις εκλογές και υπό ποιες προϋποθέσεις;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο θα επιβεβαιωθεί από το συνέδριό μας. Ρωτήστε τον κ. Τσίπρα αν είναι έτοιμος να συνεργαστεί μαζί μας. Εμείς έχουμε συγκεκριμένες θέσεις, συγκεκριμένη πολιτική, συγκεκριμένες «κόκκινες γραμμές», από τις οποίες δεν φεύγουμε. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεχτεί τις δικές μας θέσεις και σταματήσει διάφορες φωνές συνιστωσών - ιδίως στα εθνικά θέματα, αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εσωτερική φορολόγηση - θα είναι μια κίνηση που εκείνος πρέπει να την κάνει και όχι εμείς. Αν αποδέχεται τις δικές μας απόψεις θα υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας. Αυτό είναι θέμα δικό του.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «αριστερή κυβέρνηση»…
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αν μπορέσουν, ας την κάνουν…
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να μιλάει για αναστολή των μνημονίων...
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εμείς μιλάμε για κατάργηση του μνημονίου. Αναστολή σημαίνει ότι θα επανέλθει. Έχουμε διαφορετική άποψη. Εμείς πιστεύουμε στην κατάργηση του μνημονίου και είμαστε απολύτως σαφείς.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Γιατί δεν ζητάτε εκλογές; Φοβάστε μήπως σκάσει στα χέρια σας η βόμβα;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν ζητάμε εκλογές, απαιτούμε εκλογές. Απαιτούμε να φύγει τώρα η εσωτερική τρόικα, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και ο ελληνικός λαός να επιλέξει μία κυβέρνηση με κορμό τους Ανεξάρτητους Έλληνες, μια κυβέρνηση που θα καταγγείλει και θα καταργήσει τα μνημόνια, μια κυβέρνηση που θα αλλάξει πολιτική.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Θα αντέξει η κυβέρνηση; Πότε βλέπετε εκλογές;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αυτή τη στιγμή η τρόικα έχει διασωληνώσει την Ελλάδα, όπως λένε στην ιατρική, με τεχνητή υποστήριξη και τεχνητή αναπνοή. Θα τραβήξουν τα «σωληνάκια» μετά τις γερμανικές εκλογές όπως εκείνοι πιστεύουν. Μετά τις γερμανικές εκλογές έχουν σκοπό να τραβήξουν την πρίζα. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα με την πολιτική των μνημονίων. Μας έχουν προγραμμένους. Μας πάνε για πτώχευση. Ρωτάμε: δόθηκαν 350 δις για τη διάσωση, 160 δις καταθέσεων. Πού είναι τα χρήματα αυτά; Τι περιμένουν; Να αγοράσουν με αυτά τα 200 δις που βρίσκονται σε φορολογικούς παραδείσους την πτωχευμένη πλέον Ελλάδα μετά τις γερμανικές εκλογές;
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Βενιζέλος- Κουβέλης. Πώς τους βλέπετε τους κυβερνητικούς εταίρους;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αξεσουάρ του κ. Σαμαρά.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις – σχεδόν σε όλες -είστε πιο πάνω από το ΠΑΣΟΚ. Ποιος είναι ο εκλογικός σας στόχος;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εκλογικό μας στόχος είναι να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Αλίμονο εάν δεν περάσουμε ένα κόμμα το οποίο συνδέεται με τη διαφθορά, με την είσοδο της χώρας στα μνημόνια, με την πολιτική της καταστροφής.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Τι επιδιώκετε από τη συνεργασία σας με τους Αστ. Ροντούλη και Αλ. Χρυσανθακόπουλο από το ΛΑΟΣ;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Δεν υπάρχει καμιά συνεργασία. Υπάρχει μια πρόθεση συνεργασίας από το προσκλητήριο που κάναμε σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μέχρι τώρα έχουμε τη δέσμευση ότι δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με κανέναν βουλευτή που έχει ψηφίσει μνημόνιο. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο με απόφαση του συνεδρίου. Οι οποιεσδήποτε συνεργασίες θα εγκριθούν μόνο από το συνέδριο και έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρχει συνεργασία σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο με δυνάμεις οι οποίες είτε έχουν υπογράψει είτε έχουν ψηφίσει μνημόνια.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Άρα μου λέτε ότι στα ψηφοδέλτια δεν μπορούν να μπουν ο Αστ. Ροντούλης και ο Αλ. Χρυσανθακόπουλος;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα και από ό,τι βλέπω και στο θέμα του συνεδρίου, με την ιδρυτική διακήρυξη που δεν αλλάζει, δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα, τι θα σηματοδοτήσει;
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Το συνέδριο θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά μια νέα κυβερνητική πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Την οργάνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων από ένα λαϊκό πατριωτικό και δημοκρατικό Κίνημα, σε ένα θεσμικό Κίνημα που θα παραμείνει δημοκρατικό, θα παραμείνει πατριωτικό και θα γίνει ακόμη πιο ισχυρό, προκειμένου να αποτελέσει την κυβερνητική λύση.
 
Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ: Ακούω πολιτικούς σας αντιπάλους να σας αποκαλούν «ψεκασμένους». Γιατί; Επειδή είχατε κάνει μια ερώτηση τότε για το αν μας ψεκάζουν από αέρος.
 
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ερώτηση δεν είχαμε κάνει ποτέ εμείς. Ερώτηση είχε κάνει ο κ. Κουβέλης και ο κ. Βορίδης. Οι τραπεζίτες, όπως απεδείχθη στην τελευταία έρευνα του Hot Doc, και οι άνθρωποι τους οποίους θίγουμε τα συμφέροντα προσπάθησαν και προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεν το κατάφεραν ούτε με τη λάσπη, ούτε με τις αποστασίες. Προσπαθούν λοιπόν, μέσω των διαφημιστικών εταιριών που πληρώνουν με «μαύρο» χρήμα να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα γελοιοποίησης του Κινήματός μας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα σοβαρό Κίνημα και αφήνουμε τις διάφορες αυτές γελοιότητες να αφορούν τους πρωταγωνιστές τους.

Σχόλια

  1. Γιατί τα έβαψε τα μαλλιά του,ρε Μπάμπη;Καλύτερος ήταν πριν!Ακολουθεί ,κατά γράμμα,την πορεία του Καρατζαφέρη!Τα ίδια έκαμνε και, δες που κατέληξε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.