Τ. Κουίκ από τα Γιάννενα: " Να τι είναι οι ΕΟΖ που θέλουν να κάνουν στο Πωγώνι. "

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Γιάννενα,  με μεγάλη επιτυχία και παρουσία των  πολιτών, η εκδήλωση ενάντια στην ΕΟΖ Πωγωνίου που οργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας ενάντια στην ΕΟΖ Πωγωνίου.
Παρευρέθησαν ως κεντρικοί ομιλητές και ανέπτυξαν το θέμα οι: Τέρενς Κουίκ , Γιάννης Καραγιάννης , Μπούκας Μίλτος και Παναγιώτης (Τσούνης) Βοστινιώτης. Επίσης τοποθετήθηκαν ο Δήμαρχος Πωγωνίου, ο επικεφαλής της (δείτε το βίντεο) ...


αντιπολίτευσης του Δήμου καθώς και πλήθος πολιτών.
Έπειτα από την τοποθέτηση του ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε:
"Χαίρομαι ιδιαίτερα που και εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συμβάλλαμε αποφασιστικά στο μεγάλο ΟΧΙ που είπε ο Δήμος Πωγωνίου για την επιχειρούμενη δημιουργία ΕΟΖ σε αυτή τη σημαντική περιοχή της Ηπείρου.
Τα σχέδια της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σε συνδυασμό με τους εδώ απεσταλμένους της μερκελικής κομαντατούρ, όπως ο Φούχτελ ή ο Ράιχενμπαχ, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να βρουν εφαρμογή σε μία γη που έχει αποδόσει-μέσα σε όλα- και τους σημαντικότερους Έλληνες πατριώτες και ευεργέτες.
Η Ήπειρος δεν θα γίνει ούτε Πακιστάν ούτε ινδική τενεκεδούπολη.
Και αυτό που λέω ισχύει ακόμα περισσότερο για την περιοχή της Θράκης καθώς εκεί είναι γνωστές οι ορέξεις των Τούρκων «επενδυτών» και των Γερμανών τραπεζιτών, που θέλουν με το φτηνό εργατικό δυναμικό από τα εκεί κέντρα των λαθρομεταναστών, να κοσσοβοποιήσουν όλη την περιοχή."

http://www.epirus-ellas.gr/2013/04/blog-post_8656.html

Σχόλια