Που μας κατάντησαν....να παρακαλάμε τους Τούρκους..

«Ας έρθουν οι Tούρκοι να λειτουργήσουν τα εργοστάσια μας» δηλώνει ο πρόεδρος του Τούρκο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παπανικολάου που καλεί τις τουρκικές εταιρείες να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα.

Τούρκοι επιχειρηματίες θα μπορούσαν να αναλάβουν τα εργοστασια που κλείνουν στην Ελλάδα...
"Κάθε μέρα
1.000 άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους στην Ελλάδα και θα εκτιμούσαμε το ενδιαφέρον των Τούρκων επιχειρηματιών για αυτά τα εργοστάσια, δήλωσε ο πρόεδρος του Τούρκο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Δημήτρης Παπανικολάου, σε μια συνέντευξη του στο πρακτορείο ειδήσεων Anatolia.
Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι αναπληρωτής πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Neon Energy, κάλεσε επίσης Τούκους επιχειρηματίες, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της ελληνικής κρατικής εταιρείας διύλισης πετρελαίου Ελληνικά Πετρέλαια.
Είπε ότι έχει  ήδη συζητήσει το θέμα με την Tupras, την μεγαλύτερη εταρεία διύλισης πετρελαίου της Τουρκίας και εξαγωγέα αργού πετρελαίου, αλλά τα στελέχη της εξακολουθούν να είναι επιφυλακτικοί σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους.
 "Οι κρατικές συμμετοχές θα ιδιωτικοποιηθούν σύντομα. Θα είναι ανοικτές για τους Τούρκους, όπως για όλους », είπε ο κ.Παπανικολάου .


 

Σχόλια

  1. Αντιδρούμε έντονα σε τέτοιες προτάσεις ενώ για το ευρώ είμαστε σύμφωνοι σαν ευρωλιγούρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.