ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΪΚ: ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ...

«ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΜΕ Ο, ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ»
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε σχετική Ερώτηση που του τέθηκε σε Συνέντευξη Τύπου στη Λαμία, όπου βρίσκεται για τα εγκαίνια των γραφείων του Κινήματος στη Φθιώτιδα, έκανε την εξής δήλωση:
«Τα φασιστοειδή της μερκελικής Ευρώπης
ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν με τις δηλώσεις τους για το τραπεζικό σύστημα και τις καταθέσεις.
Ο Όλι Ρεν και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχουν δημιουργήσει τεράστια ανισορροπία στους καταθέτες κυρίως του Νότου, ακόμα και στους κάτω των 100.000 ευρώ που λένε ότι θέλουν να προστατεύσουν, γιατί απλούστατα κανένας πλέον δεν πιστεύει τους υπηρέτες του Βερολίνου.

Όλοι αυτοί και εκείνοι των ευρωζωνικών κυβερνήσεων που τους ακολουθούν σε αυτή την πολιτική, είναι στυγνοί εγκληματίες των εθνικών οικονομιών. Δεν εξαιρώ ούτε δικούς μας, εδώ στην Ελλάδα, που παίζουν το δικό τους ρόλο.

Υπενθυμίζω το τι έγινε με την Κύπρο, χωρίς να ξέρω ποια άλλη χώρα του Νότου θα πάρει πορεία για το τραπεζικό γκρεμό, εξ αιτίας αυτής της μερκελικής ομοβροντίας. Θα είναι η Ιταλία; Θα είναι η Πορτογαλία; Θα είναι η Ελλάδα;

Και να φανταστείτε ότι μέσα σε αυτή την πνιγηρή ατμόσφαιρα έχουμε και τους εδώ, τους ντόπιους μερκελικούς υπηκόους, να ενθαρρύνουν την άμεση δημιουργία της μερκελικής Ομόσπονδης Ευρώπης.

Ήρθε η ώρα, να αντιληφθούμε όλοι οι Έλληνες, ότι δεν πάει άλλο.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει και το άρθρο 120 του Συντάγματος που διαδέχθηκε το 114».







Σχόλια