New Marathon Group: Τα λαμόγια χορηγοί της “Ομόνοιας” που είχε αποκαλύψει το Ολυμπία από το 2008!

Γ*** και την Ελλάδα τα λαμόγια, οι ξεφτιλισμένοι απατεώνες, συνεργάτες των τραπεζιτών. Το σίγουρο είναι ότι ξέσκισαν τον Ελληνισμό μαζί με τους λαδωμένους του Ανάν.

Αυτό που σημερα βγήκε στην επιφάνεια με τις λίστες της ντροπής στην Κύπρο, το είχε αποκαλυψει το Ολυμπία από τις 14 Σεπτεμβρίου του 2008!

Μιλάμε για την εταιρεία New Marathon που φιγουράρει στην λίστα της ντροπής για την Κύπρο, που αποκάλυψε ο Μιχαλης Ιγνατίου στο Έθνος και την παραθέτουμε από το “Κουτί της Πανδώρας”. Τότε δεν ίδρωσε το αυτί κανενός αφού ο Χριστόφιας χρησιμοποιούσε δυστυχώς κάποια δοσίλογα κεμαλοναζιστικά αποβράσματα ως κομματικό παρακράτος. Σήμερα, αποκαλύπτονται.

Γράφαμε λοιπόν τότε:

New Marathon ΕΠΕ, New Marathon LTD, Ομόνοια Κύπρου!
Άλλη μια περίπτωση “πτώχευσης”, ΕΠΕ πάντα (!), είναι αυτή της NMT ΕΠΕ. Η εταιρεία αυτή μάλιστα είχε και το GSA της TAROM για την Ελλάδα. Εδώ αρχίζουν και οι περίεργες συμπτώσεις: Η New Marathon Tours Public Co με έδρα τη Λευκωσία, είναι από τους κύριους χορηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας Ομόνοιας Λευκωσίας.

Πολυδάπανο Hobby θα λέγαμε καθ’ ότι η Ομόνοια φέτος έκανε ρεκόρ μεταγραφών όλων των εποχών. Η Co λοιπόν περιλαμβάνει ξεκάθαρα στο ενημερωτικό δελτίο της την ΕΠΕ. Επίσης βλέπουμε και την απόκτηση ενός κρουαζιεροπλοίου ονόματι Queen Constantina. Μπορείτε να μας πείτε τι έγινε αυτό το πλοίο; Μήπως κάνει παρέα στο περιβόητο Sea Diamond; Έχουμε υπομονή γιατί στην Ελλάδα υπάρχει (ακόμα) υπεύθυνος νηογνώμονας που δε σηκώνει πολλά – πολλά. Όπως π.χ. πλωτά ξενοδοχεία “ενυδρεία”. Για να δούμε και την πορεία της μετοχής σας τα τελευταία έτη:
Μάλλον ούτε έτσι δικαιολογούνται τα κουβαρνταλίκια. Τέλος πάντων, δε θέλουμε να βάλουμε κακό με το νου μας, δε θα δεχόμασταν ποτέ ότι μια “αριστερή” ομάδα δεν θα ήλεγχε την ποιότητα του εισερχομένου χρήματος. Ούτε βεβαίως θα ακούσουμε τις κακές γλώσσες που λένε ότι “τώρα με το ΑΚΕΛ η ομάδα λύνει και δένει”. Απλά θα θέλαμε να μας πείτε το μικρό μυστικό της επιτυχίας σας. Πως μετά από τόσες αναποδιές, κρατιέστε πλουσιοπάροχα.
Τρόποι Αντίδρασης
 
Ως συνήθως, σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει συνενοχή τόσο του κράτους όσο και των επιτηδευματιών. Εκτός λοιπόν από τους εισαγγελείς (είμαστε στη διάθεση τους) που πρέπει να πιάσουν δουλειά, οι επιτηδευματίες οφείλουν να διαφυλάξουν τις δουλειές τους και τον τόπο τους. Αν είναι δυνατόν, υπάρχουν ξενοδόχοι που δέχτηκαν 24μηνες (12+12) δίγραμμες επιταγές για τις υπηρεσίες τους και τώρα βεβαίως κλαίνε.
Το υπουργείο Τουρισμού θα πρέπει άμεσα να απαιτήσει σήμα ΕΟΤ από όλους τους Τ.Ο. που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Με την καταβολή εγγυητικής ανάλογης του κύκλου εργασιών. Δεν είναι δυνατόν να απαιτείς εγγυητική από τον δύστυχο που ανοίγει ένα γραφειάκι στην Ομόνοια και να αφήνεις τα μεγαθήρια να αλωνίζουν με τους ίδιους όρους. Ίσως βραχυπρόθεσμα να έχουμε απώλειες από αυτή την εκλεκτή πελατεία, αλλά πιστέψτε μας, μακροπρόθεσμα το Ελληνικό Τουριστικό προϊόν θα αποκτήσει τη χαμένη του, άδολη ομορφιά.
ΘΚ, ΣΒ.
olympia.gr

Σχόλια