Αφιερωμένο στο νέο κόμμα Ζώη..«Νέα Μέρα»

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...ΔΙΧΩΣ ΣΚΟΠΟ...
Πόνος ασήκωτος η μοναξιά



Άλλη μια μέρα δίχως σκοπό
Μια καλημέρα τι να την πω
Βαριά η ανάσα πέτρα η καρδιά
Πόνος ασήκωτος η μοναξιά

Σχόλια

  1. Για τον Ζώη "άλλη μια μέρα" γιατί την έκανε απο τους ΑΕ. Όταν όμως την έκανε απο τη ΝΔ και ερχόταν στο συνεταιρισμό ήταν καλός , αγνός πατριώτης και προφανώς ένας "Ανεξάρτητος Έλληνας" που "επέλεξε να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον". Σήμερα όμως που ως "ανεξάρτητος" επιλέγει μακρυά απο τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" αντιμετωπίζεται ως "άλλη μια μέρα". Μήπως υπάρχει υποκρισία; Λέω μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.