Σταθερά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των τριών νεαρών

Μεγάλη μάχη για να τους κρατήσουν στη ζωή δίνουν οι γιατροί των δύο νοσοκομείων της Λάρισας
Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί που βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε διαμέρισμα της πόλης αναίσθητοι από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, δίπλα στους δύο νεκρούς φίλους τους, σπουδαστές του ΤΕΙ από τα Χανιά.

Πρόκειται για δύο νεαρούς από τα Χανιά και τα Ιωάννινα αντίστοιχα που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο και έναν νεαρό από την Αθήνα που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο.
Όπως ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής ο διοικητής των δύο νοσοκομείων κ. Ηλίας Σκυλλάκος, η κατάσταση της υγείας και των τριών παραμένει σταθερά κρίσιμη, με τους γιατρούς να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τους κρατήσουν ζωντανούς.
Στο πλευρό των παιδιών βρίσκονται ήδη από αργά το βράδυ της Πέμπτης και οι γονείς τους.
Την ίδια στιγμή, η κοινωνία της Λάρισας παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις, αποδίδοντας ευθύνες για το τραγικό αυτό περιστατικό σε όσους επιβάλλουν πολιτικές και μέτρα που μας έχουν φέρει δεκαετίες πίσω, αναγκασμένους να επιζητούμε τη θέρμανση σε επικίνδυνα μαγκάλια …
onlarissa.gr

Σχόλια