ΟΤΑΝ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΑΣ (…κυριολεκτικά)

Μόνοι μας βγάζουμε με τα χερια μας τα μάτια μας. Αν δεν αλλάξουμε τους εαυτούς μας, μην περιμένουμε κανέναν να βοηθήσει ούτε εμάς, ούτε την χώρα μας.

Την ίδια στιγμή που η υποτιθέμενη εταίρος Γερμανία "βομβάρδιζε" με τις αποφάσεις της την Ελλάδα και την Κύπρο, η Pampers ανακοίνωνε την ελεημοσύνη της στην Ελληνική οικογένεια με δήθεν πτώση τιμών που μάλιστα κάποιοι υποστήριξαν με στοιχεία ότι ήταν παραπλανητική (http://olympia.gr/2013/03/11/procter-gamble-δείτε-την-ανάπτυξη-που-φέρνουν-οι/).

Και όμως τα στοιχεία συγκλονίζουν. Τα Pampers κατέχουν πάνω από το 50% της Ελληνικής αγοράς, παρ' ότι είναι προϊόν εισαγωγής που το εμπορεύεται πολυεθνική. Αντίθετα, άλλες φίρμες όπως τα Baby Lino ή τα Libero έχουν ελάχιστο μερίδιο, ας είναι φθηνότερα και δίπλα - δίπλα στα ράφια. Το χειρότερο; Οι Ελληνικές πάνες, κατέχουν μόλις το 8% της Ελληνικής αγοράς! Σε ένα προϊόν που κάθε παιδί το χρειάζεται και θα μπορούσε κάλλιστα να δώσει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και όχι στην Γερμανία εάν εμείς το αποφασίζαμε.

Ακόμα και αυτές τις κρίσιμες στιγμές που θα έπρεπε να μας κάνουν σκληρούς τόσο απέναντι στους εαυτούς μας, αλλά κυρίως σε αυτούς που ρημάζουν το μέλλον των παιδιών μας. Αντ' αυτού, φροντίζουμε να τα υποτάσσουμε από τα γεννοφάσκια τους στις δικές μας εγκληματικές επιλογές.

http://www.greekalert.com/2013/03/blog-post_3991.html

Σχόλια