Είναι η βαρβαρότητα....

Του Νίκου Ντουρουντάκη*
''... είναι η βαρβαρότητα. Την βλεπω να έρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για φούρνους τους Χίτλερ ίσως, αλλα για μεθοδευμένη επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου!!
Για τον πλήρη εξευτελισμό του, για την ατίμωση του....''
Ποσο δίκιο είχε ο Ελύτης όταν έγραφε
τις παραπάνω σκέψεις οι οποίες βρίσκουν απόλυτη εφαρμογη στη σημερινή εποχή!!
Βαρβαρότητα: έλλειψη πολιτισμού - πολιτισμός = Ελλάδα, χάνουμε την ταυτότητα μας
Άνομες συμμαχίες - υποδουλώσεις: Ο Ορυκτός πλούτος μας, οι βραχονησίδες και τα νησιά μας χάνονται και ξεπουλιούνται καθημερινά
Φούρνοι Χίτλερ: Πάλι η Γερμανία, με τη Μέρκελ σαν νέος Χίτλερ μας ασκεί ψυχολογική και σωματική βία στην ίδια μας τη χώρα!
Επιστημονική Καθυπόταξη: Επιστημονικά και ιδιαίτερα οικονομικά είμασταν χαμένοι, χωρίς μνημόνια, χωρις ΔΝΤ, χωρίς Τρόικα, χωρίς υποχείρια και φερέφωνα της Γερμανίας σαν την Συνκυβέρνηση και τον ΓΑΠ πιο πριν!
Μόνος Σκοπός: Η εξαθλίωση καθημερινά, ο εξευτελισμός του ανθρώπου-Έλληνα, ο οποίος είναι σκλάβος στην ίδια του τη πατρίδα, είναι σκλάβος των συμφερόντων που ανεβάζουν και κατεβάζουν κυβερνήσεις(βλ Κύπρο ), είναι σκλάβος του κάθε εφιάλτη και προδότη στη χώρα αυτή!!
ΌΧΙ, ένα μεγάλο ΟΧΙ βρίσκεται μπροστά σας Κύριοι!! Ο Ελληνικός λαός δεν είναι ραγιάς, είναι ελεύθερος, περήφανος για την ιστορία του και τον πολιτισμό του!! Αντιστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις και σας ανατρέπουμε - η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά αυτή την φορά βρισκόμαστε στο χρονικό σημείο της ανατροπής σας, εσας των κατοχικών δυνάμεων! Ο χρόνος μετραει αντίστροφα!
Εμείς οι νέοι όλοι μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας μια γροθιά, γιατι απαιτούμε την Ελλάδα μας πίσω!!! Το μέλλον μας, μας ανήκει και τα παιδιά μας θέλουμε να μπορούμενα τα βλέπουμε στα μάτια και να οραματίζομαστε ένα καλύτερο αύριο για την Ελλάδα, την Ελλάδα μας!!

*Ντουρουντάκης Νίκος
Υπεύθυνος Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεσσαλίας

Σχόλια