Ανοίξτε τα τρελάδικα...Αποθέωσαν τον ΓΑΠ στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!


Απανωτά εγκεφαλικά για τον Βενιζέλο.. Είδε σε live εκτέλεση την κόντρα Βενιζελικών – Παπανδεϊκών με τους δεύτερους να αποθεωνουν τον ΓΑΠ, ο οποίος πήγε αρον αρον στο συνέδριο του κόμματος, μετά τις χθεσινές βολές του Βενιζελου.
Είχε την εντύπωση πως ο Παπανδρεου θα τον άφηνε ήσυχο να λέει ότι θέλει; “Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός” ακουγόταν ως κύριο σύνθημα με τη συνοδεία ταμπούρλων από την νεολαία του κόμματος!

Σχόλια

  1. ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑ...ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΩΠΟΥΛΟ...ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΣΟΠΟΥΛΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.