κ."Μίνιμε" Χαρακόπουλε : Φτάνουν πια τα κούφια λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις..

Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε...
Επειδή τα γραπτά μένουν..
Επειδή μας έχετε φλομώσει στο ψέμα και στα παραμύθια..
Επειδή υφαρπάξατε την ψήφο του Ελληνικού λαού με ψέματα και τακτικές Μαυρογιαλούρου..  
Επειδή εμπαίξατε όλους τους Έλληνες και ειδικά τους στρατιωτικούς..
Απαιτούμε
να απολογηθείτε τώρα για αυτά σας τα ψέματα και κατ΄ελάχιστο να ζητήσετε συγγνώμη ...
Απαιτούμε να να μη ξαναμιλήσετε και να μην ασχοληθείτε πάλι μαζί μας...
Μόνο κακό μας κάνετε...
Δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο κ. "Μίνιμε" ..
Για τους φίλους αναγνώστες παραθέτουμε μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις και δεσμεύσεις του κ. "Μίνιμου", για το κοινωνικό κράτος και τις Ένοπλες Δυνάμεις. 
ΜΑΞΙΜΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ: Το ΠΑΣΟΚ κατεδαφίζει το κοινωνικό κράτος - Δεσμεύσεις Σαμαρά για χαμηλοσυνταξιούχους (14 Ιουλ.2010)
«Η κυβέρνηση προχωρά στην κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα, περικόπτοντας συντάξεις χαμηλοσυνταξιούχων, μισθούς χαμηλόμισθων και αυξάνοντας τους φόρους που στραγγαλίζουν τα νοικοκυριά.
Όλα αυτά τα δικαιολογεί ως υποχρεώσεις της χώρας που απορρέουν από το μονόδρομο του μνημονίου». Αυτό δήλωσε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σχετικά με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό του Δημοσίου.

ΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΝΔ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (14 Σεπ.2010)
Γνωρίζουμε όλοι πως ζούμε σε μια εποχή γενικής ρευστότητας και γεωπολιτικών ανακατατάξεων. Η χώρα κλυδωνίζεται από μια δύσκολη οικονομική κρίση. Το ειδικό διεθνές βάρος της μειώνεται, τα εθνικά θέματα παραμένουν πάντα ανοιχτά και οι διάφορες φωνές για λύσεις τώρα, όπως-όπως, ακούγονται όλο και περισσότερο.
Γι’ αυτούς τους λόγους είμαι βέβαιος πως θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι, οι ένοπλες δυνάμεις και κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό τους πρέπει να μην υποστούν αλλαγές που θα πλήξουν την ψυχολογία και το φρόνημα.
Αντιθέτως, θα πρέπει η Πολιτεία με έμπρακτο τρόπο να ενισχύσει το φρόνημα, να αποκαταστήσει άμεσα την σιγουριά και την αυτοπεποίθηση των στρατιωτικών.
Και παράλληλα να διαφυλάξει τη δομή των ενόπλων δυνάμεων ώστε να επιτελέσουν το ρόλο τους: την επιχειρησιακή  αποτελεσματικότητά τους και την ενίσχυση της αλληλεγγύης τους με την κοινωνία.

Ο Στρατός δεν είναι ΔΕΚΟ ( ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ,18 Σεπ 2010)
Για όλους αυτούς τους λόγους η Πολιτεία με έμπρακτο τρόπο οφείλει να κινηθεί με γνώμονα την ενίσχυση του φρονήματος των στρατιωτικών.
Και παράλληλα να διαφυλάξει τη δομή των ενόπλων δυνάμεων ώστε να επιτελέσουν το ρόλο τους: την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητά τους και την ενίσχυση της αλληλεγγύης τους με την κοινωνία.
Επομένως, ούτε η εκπαίδευση, ούτε το αντικείμενο εργασίας και, φυσικά, ούτε η αποστολή των στρατιωτικών επιτρέπει την «δημοσιοϋπαλλοποίησή» τους. Η «τυφλή κοπτοραπτική» που υπαγορεύεται αποκλειστικά από τις ανάγκες του μνημονίου δεν επιτρέπεται να έχει σχέση με τις ένοπλες δυνάμεις. Η αποτρεπτική ισχύς της χώρας δεν μπορεί να μπαίνει στην κλίνη του Προκρούστη.

ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ: (21 Απρ.2012)
Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ και βουλευτής Λαρίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα εθνικά θέματα και τα ζητήματα «νόμου και τάξης», καθώς όπως είπε «απευθύνομαι σε ανθρώπους με συναίσθηση του χρέους, που έμπρακτα έχουν αποδείξει τη φιλοπατρία τους. Δυστυχώς συχνά από την προηγούμενη κυβέρνηση αντιμετωπισθήκατε με απαξία και χλεύη με αποκορύφωμα τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του Πάγκαλου που χαρακτήρισε τους ένστολους ως το πιο αντιπαραγωγικό κομμάτι του ελληνικού λαού».
Στην ομιλία του ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρθηκε στις άδικες περικοπές μισθών και συντάξεων και την πρωτοφανή φοροκαταιγίδα που υπέστησαν και οι απόστρατοι, στα προβλήματα των Μετοχικών Ταμείων, αλλά και στις διώξεις του κομματικού κράτους του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, έκανε λόγο για «ισχυρή βούληση της ΝΔ για αξιοκρατία αλλά και απόδοση δικαιοσύνης».
Διαβεβαίωσε τους απόστρατους ότι «η ΝΔ περιβάλλει με εμπιστοσύνη και αναγνώριση τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Τα εν ενεργεία και εσάς που βρίσκεστε σε εφεδρεία με το όπλο παρά πόδα».


Παπασπύρος Μπάμπης
Ταξίαρχος Π.Α ε.α
Πολιτευτής Ν. Λάρισας Ανεξάρτητων Ελλήνων & Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικού Ελέγχου Τομέα Εθνικής Άμυνας

Σχόλια