Όταν οι Γερμανοί ασχολούνται με τον Σταυρίδη..."Η μητέρα του Σταυρίδη του έλεγε πάντα πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.."

Στέλιος Σταυρίδης, ο νέος επικεφαλής του ΤΑΙΔΕΠ Η Süddeutsche Zeitung δημοσιεύει άρθρο το οποίο αναφέρεται στο προφίλ του Στέλιου Σταυρίδη, νέου επικεφαλής του ΤΑΙΔΕΠ. Η εφημερίδα σημειώνει: «Ο Στ. Σταυρίδης είναι ήδη ο τρίτος πρόεδρος του νεοσυσταθέντος οργανισμού και δεν φαίνεται να είναι διόλου κακός υποψήφιος. Ως μάνατζερ μέχρι σήμερα έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις με τις εταιρείες του, οι οποίες κινούνται σε διεθνές επίπεδο.

Ο Σταυρίδης σπούδασε στο Πολυτεχνείο της Ζυρίχης μηχανικός και αργότερα έκανε οικονομικές σπουδές. Παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών μιλάει γερμανικά, αγγλικά και γαλλικά. Πολιτικά δραστηριοποιήθηκε σε ένα κίνημα κατά της διαφθοράς στην Ελλάδα. Στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 έβαλε υποψηφιότητα με την Νέα Δημοκρατία αλλά ήταν χαμηλά στην λίστα με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί».
Στέλιος Σταυρίδης, ο νέος επικεφαλής του ΤΑΙΔΕΠ
Και το δημοσίευμα καταλήγει: «Η μητέρα του Σταυρίδη του έλεγε πάντα πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό και αυτό θα τον βοηθήσει να πάει παραπέρα. Αυτό θα πρέπει να το θυμηθεί πολλές φορές τους επόμενους μήνες στο νέο του αξίωμα». Deutsche Welle

Σχόλια