M. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: «Τέλος του συστήματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε στην Υγεία»

Μετά και τα χθεσινά επεισόδια στο Νοσοκομείο Βόλου με τους επαναλαμβανόμενους καθημερινά πλέον προπηλακισμούς εργαζομένων από τον διοικητή κ. Ζαχαρόπουλο, η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κ.Ο και Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Η συνεχιζόμενη σιωπή του υπουργού Υγείας είναι τόσο επιλήψιμη όσο είναι και η απραξία του. Υπογραμμίζω το γεγονός ότι ο έλεγχος των Επιθεωρητών Υγείας στο Νοσοκομείο Βόλου που επρόκειτο να γίνει εδώ και μήνες, ακόμη εκκρεμεί.

Ο κ. Λυκουρέντζος έχει διαπράξει κατ’εξακολούθηση το ίδιο σφάλμα. Νομίζει πως με παρελκυστικές τακτικές θα παγιώσει παρόμοιες νοσηρές καταστάσεις στο χώρο της Υγείας ή θα συγκαλύψει σκάνδαλα που δημιούργησε η ΝΔ, σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

Έκανε όμως ένα τεράστιο πολιτικό λάθος υποτιμώντας την νοημοσύνη των πολιτών της Μαγνησίας. Δυστυχώς ο κ. Λυκουρέντζος συνεχίζει την ίδια καθοδική πορεία κάνοντας και ένα τεράστιο προσωπικό λάθος: νομίζει πως οι παραλείψεις του ίδιου στο υπουργείο Υγείας δεν θα ελεγχθούν ποτέ, κοινοβουλευτικά ή δικαστικά.
Οι ενέργειες των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα τον βγάλουν άμεσα από αυτή τη πλάνη».


Σχόλια