Ραχήλ Μακρή : «Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Οι μάσκες έπεσαν. 
Έγινε πλέον ξεκάθαρο ότι ο κύριος Σαμαράς καλείται να αποδώσει το αντίτιμο της στήριξης στην εξουσία που έχει λάβει από Γερμανούς ή και άλλους τοκογλύφους. 
Ο Πρωθυπουργός οφείλει να εμπεδώσει ότι ο Ελληνικός Λαός είναι κυρίαρχος ιδιοκτήτης της Χώρας και όχι απλά περαστικός από την περιοχή. Tα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας είναι ΕΘΝΙΚΑ και μόνο.
Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές μας δεν ανήκουν ευρύτερα στην Ευρώπη, αλλά αποτελούν περιουσίας όλων των Ελλήνων. Ενός λαού που στενάζει από την πολιτική των μνημονίων των Ευρωπαίων και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μια πολιτική που το μόνο επίτευγμα της είναι η χρηματική ροή από τον Ευρωπαϊκό νότο προς τις βόρειες χώρες, οι οποίες δεν επιδεικνύουν καμία αλληλεγγύη προς την υποτιθέμενη κρίση δανεισμού μας, αλλά αντίθετα το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι η εξασφάλιση των τοκογλυφικών επιτοκίων και απαιτήσεων.
Είναι γνωστό ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι μας ανακεφαλαιώνουν τις δικές τους τράπεζες με την δικαιολογία της Ελληνικής Κρίσης. Τώρα επιθυμούν να βάλουν στο χέρι τον ορυκτό πλούτο. Δεν είναι τυχαίες οι ανακοινώσεις Γερμανικών τραπεζών για το πόσο κοστολογούν τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με την στήριξη κάθε ορθά σκεπτόμενου Πολίτη είμαστε εδώ για να τους εμποδίσουμε. Ο Εθνικός ορυκτός πλούτος θα παραμείνει Ελληνικός, με όποια θυσία και εάν απαιτηθεί.

Σχόλια