Εδώ γελάνε...Βενιζέλος: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ουρά και συνιστώσα του Σαμαρά...»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει ουρά και συνιστώσα του Σαμαρά, αλλά πρέπει να γίνει γάτα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος σε γεύμα που παρέθεσε στην ΚΟΕΣ της Νεολαίας του κόμματος, παρουσία του προέδρου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κ. Κώστα Πανταζή. 
Με αυτή την φράση ο κ. Βενιζέλος θέλησε να υπογραμμίσει την επαγρύπνηση που θα πρέπει να επιδείξει το ΠΑΣΟΚ στις κυβερνητικές αποφάσεις.
Επέκρινε, δε, τις δηλώσεις του γγ του υπουργείου Οικονομικών κ. Μέργου, ο οποίος δήλωσε ότι ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα παραμένει υψηλός. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξει συντονισμός στην κυβέρνηση και ότι οι κυβερνητικές αρρυθμίες δεν θα προσπερνούνταν απλά και μόνο με την παραίτηση του κ. Μέργου.  
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Ελευθερίας και κράτησε έως τις μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα. Εκεί ο κ. Βενιζέλος ανέλυσε, επίσης, το σκεπτικό της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στο κυβερνητικό σχήμα και υπογράμμισε πως σε περίπτωση επιτυχίας της κυβέρνησης Σαμαρά, την επιτυχή έκβαση θα την καρπωνόταν μόνο η Νέα Δημοκρατία αν δεν συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας θα αναδειχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ κυρίαρχη δύναμη, δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ εκτός νυμφώνος δεν δύναται να διαδραματίσει βασικό ρόλο στο χώρο της Κεντροαριστεράς στις συγκεκριμένες συνθήκες.  
Σε σχέση με τα δείπνα που οργανώνονται το τελευταίο διάστημα από στελέχη του ΠΑΣΟΚ εν όψει του Συνεδρίου, ο κ. Βενιζέλος  είπε ότι είναι ανοιχτός στα ρεύματα, αλλά απορρίπτει τις φράξιες και  τις παρέες.
Για τις ευθύνες που αποδίδονται στο ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι το κόμμα κουβαλάει τα βάρη απίθανων καταστάσεων και συνωμοσιολογίας και έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Όταν κατά τη διάρκεια του  γεύματος η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το επικείμενο συνέδριο, ο κ. Βενιζέλος έστειλε το μήνυμα ότι δεν επιθυμεί το κόμμα να γίνει αντίγραφο του παλιού ΠΑΣΟΚ, αλλά υπάρχει διακύβευμα στο συνέδριο να συζητηθεί η εθνική στρατηγική και ποιοι θα υπηρετήσουν το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ.
Τέλος σχετικά με το συνέδριο της Νεολαίας επισήμανε ότι θα πρέπει να είναι πολιτικοποιημένο και γι’ αυτό οι νεολαίοι θα πρέπει να ξαναγίνουν νέοι.
protothema.gr

Σχόλια

  1. 1ον) τρελός είναι ότι θέλει λέει
    2ον) είναι τρομακτικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα νεολαίοι οργανωμένοι στο κόμμα που τους κρέμασε και κυριολεκτικά και μεταφορικά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.