Αφού έκανε “το καθήκον” του ο Βαρουφάκης υπερασπίζοντας τον Παπανδρέου, ξανάρχισε το τροπάρι…

olympiada 

Δεν ήταν λάθος του ΔΝΤ αλλά εσκεμμένη απόφαση! Δυναμική επάνοδος του Γιάννη Βαρουφάκη, μετά το “ευχάριστο διάλλειμμα” υπεράσπισης του “Ανδρίκου” Παπανδρέου. “Ήταν πολιτική απόφαση του Στρως Καν”!!

Τώρα, περιττεύει να υπενθυμίσουμε στον κύριο Βαρουφάκη, ποιός ακριβώς συνεργάστηκε αγαστά με τον Στρως Καν γι’ αυτά τα “λαθάκια”. Περιττεύει να πούμε ποιός φούσκωσε δολίως το έλλειμμα για να καλυφθούν αυτά τα “λαθάκια”. Ακόμα και όταν ο Στρως Καν υποστήριζε πως προειδοποιούσε τον Παπανδρέου ότι οι Ευρωπαίοι δεν θα δεχόντουσαν ποτέ αυτά τα “λαθάκια”, προφανώς έλεγε ψέμματα. Σε λίγο ο κύριος Βαρουφάκης θα μας πει πως ο Στρως Καν ψεύδεται και “ζόρισε” τον αγνό κύριο Παπανδρέου για να “καταπιεί” τα λαθάκια. Πριν την καμαριέρα.

Βαρουφάκης: Ο κίτρινος υπαλληλίσκος Όλι Ρεν δεν παραδέχεται τα περί λάθους

Στο θέμα του λάθους του ΔΝΤ αναφέρθηκε ο καθηγητής Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1. «Δεν ήταν λογιστικό το λάθος του ΔΝΤ, ήταν πολιτική απόφαση» είπε ο κ. Βαρουφάκης, μια πολιτική απόφαση αρχικά του Στρος Καν και μετά της Κριστίν Λαγκάρντ, ενώ χαρακτήρισε τον Όλι Ρεν «αγράμματο, κίτρινο υπαλληλίσκο».
«Επέβαλαν στους οικονομολόγους τους να πουν ψέματα», είπε ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας, τονίζοντας ότι ο Όλι Ρεν, «αυτός ο αγράμματος, κίτρινος υπαλληλίσκος» δεν παραδέχεται τώρα τα περί λάθους, διότι σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνει άμεσα ένα τεράστιο κούρεμα του ελληνικού χρέους. Ο κ. Βαρουφάκης είπε επίσης ότι το πλεόνασμα που παρουσιάζει η Ελλάδα είναι πλασματικό.

Σχόλια