Προκλητικός ο Γ. Στουρνάρας παραπονιέται για τον μισθό του

Προσπαθεί να πείσει ότι πλήττεται ο ίδιος και η οικογένειά του από τα μέτρα που ο ίδιος επιβάλλει!

Το ρόλο του… «Βασιλάκη Καΐλα» παίζει τώρα ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας.
Ο «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας με ύφος θλιμμένο δηλώνει πως ο μισθός του έχει μειωθεί σημαντικά από τότε που ανέλαβε κυβερνητικό πόστο και οι απολαβές του δεν έχουν καμία σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε στον ΙΟΒΕ.
«Ξέρεις πόσα έπαιρνα στο ΙΟΒΕ και πόσα παίρνω σήμερα;
Ξέρω καλά τι συμβαίνει με τις περικοπές, η μητέρα μου είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ και συνεχώς μου γκρινιάζει», τονίζει σε στενούς του συνεργάτες ο κ. Στουρνάρας.
Αλήθεια κ. υπουργέ, πόσα παίρνατε στον ΙΟΒΕ; Για να ξέρουμε με ποιο ποσό να συγκρίνουμε τις σημερινές σας απολαβές.
Σύμφωνα με τον “Βηματοδότη”, ο κ. Στουρνάρας προσπαθώντας να πείσει ακόμα και τον εαυτό του ότι είναι ζημιωμένος από τα μέτρα που ο ίδιος επιβάλει, επισημαίνει πως είναι ο μοναδικός Έλληνας που μείωσε εθελοντικά τις απολαβές του, με τα χαράτσια και την φορολογία που επέβαλε.
Ο κ. Στουρνάρας επιχειρώντας να αιτιολογήσει την ορθότητα των αποφάσεων του, εξηγεί πως αναγκάστηκε να επιβάλει τα μέτρα προκειμένου να σωθεί η χώρα.
«Ήθελα 13,5 δισ. ευρώ, τα οποία εάν δεν τα είχαμε θα είχαμε χρεοκοπήσει. Προτίμησα να κόψουμε μισθούς για να έχουμε μισθούς, να κόψουμε συντάξεις για να έχουμε συντάξεις», είπε και κάλεσε τους πάντες εάν δεν τους αρέσει αυτή η λύση για τη μη χρεοκοπία να του πουν κάποια άλλη: «Η σιωπή, σε άλλη πρόταση σημαίνει επιστροφή στη δραχμή», σημείωσε κατηγορηματικά.
Μάλιστα πρόσθεσε ότι η μητέρα του που είναι συνταξιούχος του ΙΚΑ, συνεχώς γκρινιάζει.
Τελικά κ. Στουρνάρα τη σώσατε τη χώρα;
Πώς αντιλαμβάνεστε εσείς τη διάσωση μίας χώρας, με την εξαθλίωση των πολιτών της;
Η μητέρα σας ρωτάει γιατί της έκοψαν τη σύνταξη. Αλήθεια, της λέτε ότι υπεύθυνος για την περικοπή της σύνταξής της είναι ο ίδιος της ο γιος;
Έχετε το θάρρος κ. Στουρνάρα να κοιτάξετε τους συνταξιούχους στα μάτια;
Πηγή:  newsbomb.gr

Σχόλια

  1. ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ,ΔΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ , ΧΑΧΑΧΑΧΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ...
    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.