Μεγαλοεπιχειρηματίας χρημάτισε πολιτικό και κόμμα!


Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr βόμβα μεγατόνων αναμένεται να σκάσει εντός των ημερών, συγκλονίζοντας σύσσωμο τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας. 
Πρόκειται για υπόθεση χρηματισμού πρωτοκλασάτου πολιτικού που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της λήψης αποφάσεων από μεγάλο επιχειρηματία.
Πώς έχουν τα πράγματα, πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έλαβε το newsbomb.gr.
Ο επιχειρηματίας, όντας σε απόγνωση τους τελευταίους μήνες,
δεδομένου του πλήγματος λόγω στοχευμένων αποφάσεων εναντίον της επιχείρησής του-όπως ο ίδιος ισχυρίζεται-με πρόφαση τα μέτρα που λαμβάνονται λόγω οικονομικής κρίσης, οδηγήθηκε στην εσχάτη των λύσεων, τον χρηματισμό πρωτοκλασάτου πολιτικού όπως και του πολιτικού φορέα στον οποίο αυτός ανήκει.
Ουσιαστικά, ο επιχειρηματίας έπαιξε τα ρέστα του προκειμένου να σώσει ότι με τόσο κόπο είχε χτίσει τόσα χρόνια.
Ο πολιτικός, εκμεταλλευόμενος τη στιγμή αδυναμίας του επιχειρηματία, έλαβε σημαντικό ποσό ως αμοιβή, προκειμένου να εκπληρώσει όλα τα αίτηματα του επιχειρηματία.
Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε υψηλότερα κλιμάκια του πολιτικού φορέα, μέλος του οποίου είναι και ο εν λόγω πολιτικός.
Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε, ότι ο επιχειρηματίας είχε πάει "οργανωμένος" στα ραντεβού και ότι κυκλοφορεί στην πιάτσα ήδη σχετικό βιντεάκι, το οποίο το newsbomb.gr δεν έχει στην κατοχή του.
Το newsbomb.gr έφερε ως όφειλε τις πληροφορίες στο φως της δημοσιότητας, χωρίς να τις υιοθετεί και με την επιφύλαξη για το αν η ιστορία είναι πραγματική.
Όπως και να έχει, ελπίζουμε να μην επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, γιατί η βόμβα που θα σκάσει θα συμπαρασύρει μαζί της κόσμο και κοσμάκη!

Σχόλια