ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΟΦΕΙΛΕΤΗ ΒΡΥΩΝΗ...

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 οΔ. Παπαδημούλης

Αφορμή της κριτικής του στάθηκε η συμμετοχή στο ταξίδι του Κατάρ του μεγαλοοφειλέτη του δημοσίου και ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού Extra 3Φ. Βρυώνη, τον οποίο… κατονόμασε ο Δ. Παπαδημούλης. Ο…

βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά του πρωθυπουργού και υποσχέθηκε ότι το κόμμα του θα χτυπήσει την παραοικονομία από συνομιλητές του σημερινού πρωθυπουργού.
πηγή

anti-ntp.net

Σχόλια

  1. ...και το έκανε αυτό απο μια συχνότητα που εκμεταλεύεται ένας απο τους προστάτες της πολιτικής ανιθηκότητας,χωρίς να έχει δώσει μια δεκάρα, και που ο ίδιος ο μπαρμπα-δημούλης κατήγγειλε απο το βήμα της βουλής...χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.