Ο Τέρενς Κουίκ σε Λέσβο, Κέρκυρα, Μεσσηνία και Λακωνία

Νέα πενθήμερη περιοδεία αρχίζει την Πέμπτη (24/1/2013) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Την Πέμπτη θα βρίσκεται στη Λέσβο, κοντά στους κατοίκους της Καλλονής, που πραγματοποιούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, αλλά και γενική συνέλευση, καθώς η κομβική αυτή πόλη τους, ερημώνεται από σχεδόν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Τελευταία «αρπαγή» η Δ.Ο.Υ. που με…γκεσταπίτικο τρόπο κατέβασε ρολά την περασμένη Κυριακή.


Την Παρασκευή (25/1/2013) ο Τέρενς Κουίκ θα πάει στην Κέρκυρα, όπου ως Γραμματέας Συντονιστικού Δράσεων του Κινήματος, θα συνεργαστεί με την τοπική Συντονιστική και τους Πολιτευτές για την προσυνεδριακή εκδήλωση που θα γίνει στο νησί στις 17 Φεβρουαρίου με θέμα Παιδεία-Πολιτισμός-Αθλητισμός.
Πριν τη συνεδρίαση της Συντονιστικής, θα υπάρξει συνάντηση με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και με δικαιούχους του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

Το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Corfu TV.

Το Σάββατο, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ θα επισκεφθεί το νομό Μεσσηνίας και την Κυριακή το νομό Λακωνίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και για τους δύο νομούς:

ΜΕΣΣΗΝΙΑ:

14.30 Δήμαρχος Καλαμάτας
15.15 Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας
17.00 Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας
19.30 Συνέντευξη Τύπου
20.00 Σύσκεψη Συντονιστικής Κινήματος

ΛΑΚΩΝΙΑ

09.00 Γύθειο
10.30 Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας
11.00 Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης (εκκρεμεί)
11.45 Συνέντευξη Τύπου
12.15 Σύσκεψη Συντονιστικής Κινήματος.
14.00 Δήμαρχος Σπάρτης


Την Κυριακή το βράδυ, ο Τέρενς Κουίκ θα παραστεί στην κοπή της βασιλόπιτας που θα κάνουν οι Συντονιστικές του Βορειοανατολικού Τομέα της Β’ Αθηνών του Κινήματος και ο Σύλλογος Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης και Νοτίων Προαστίων.
Τέλος, τη Δευτέρα ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί τη Σύρο όπου κατ’ αρχήν θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους και τη Διοίκηση του Ναυπηγείου του Νεώριου και στη συνέχεια θα έχει συνεργασία με την τοπική Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος για την προσυνεδριακή εκδήλωση που θα γίνει στις Κυκλάδες 6 και 7 Απριλίου με θέμα τη Ναυτιλία και τη Νησιωτική Πολιτική.


Σχόλια