Ραχήλ Μακρή: «Ο κ. Στουρνάρας συγκαλύπτει τον κ. Παπακωνσταντίνου, μη απαντώντας στις ερωτήσεις για ΟΔΔΗΧ, ΤΑΙΠΕΔ και ΚΑΕ»

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας δεν απαντά σε σχετικές ερωτήσεις της Βουλευτού Ν. Κοζάνης, κ. Ραχήλ Μακρή σχετικά με τα «έργα και τις ημέρες» του κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά και των κυβερνήσεων του Μνημονίου στον ΟΔΔΗΧ, στο ΤΑΙΠΕΔ και στα ΚΑΕ.
Σε όλες τις περιπτώσεις πραγματοποιήθηκε σαφέστατη παρέμβαση και μεθόδευση του πρώην Υπουργού κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου σε ότι αφορά
τη διαχείριση του Δημοσίου χρέους και την εκμετάλλευση του από ιδιώτες, την διόγκωση του ελλείμματος και την είσοδό μας στο ΔΝΤ και την «δωρεά» εκατομμυρίων Ευρώ σε τρίτους από τη διάθεση αφορολόγητου πετρελαίου μέσω των ΚΑΕ Α.Ε.
Όλα τα παραπάνω με υπογραφές του πρώην Υπουργού που οδηγείται σε κατηγορητήριο για τη λίστα Λαγκάρντ. Η λίστα Λαγκάρντ αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου, αφού υπάρχουν σαφέστατα ευθύνες αξιόποινες προς τέλεση αδικημάτων κατά του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού λαού, γι’ αυτό οφείλει να απολογηθεί αυτός και οι διάδοχοί του.
Προφανώς, ο κ. Στουρνάρας συγκαλύπτει τον κ. Παπακωνσταντίνου για ευνόητους λόγους, αφού η μη απάντηση για μήνες σοβαρών θεμάτων που εμπίπτουν σε ενέργειες του πρώην Υπουργού προσδίδει στον κ. Στουρνάρα την ιδιότητα του συνενόχου.

Σχόλια