Τα "γαρύφαλλα" του Κουβέλη -αυτά μας μάραναν- οι "πολιτικές λυκοφιλίες" και τα Λάθη του Σαμαρά(κη) ....

Το μοιραίο Λάθος του Αντώνη Σαμαρά, είναι η συνεργασία του με την ΔΗΜΑΡ.

Κάποιο πονηρό και "βλαμμένο" μυαλό σκέφθηκε "το Σχέδιο", ότι δηλαδή οι πολιτικές περιπτύξεις της Ν.Δ με την αριστερά, έστω "τύπου Κουβέλη", θα της προσέδιδαν "προοδευτική χροιά" και πολιτικό προφίλ "λαϊκό". Ευκαιρίας λοιπόν -κοινοβουλευτικής- δοθείσης, vur ο Αντώνης στον "ταβλά με τα αγγούρια"....

Ο πολιτικός γάμος του Αντώνη Σαμαρά με τον Φώτη Κουβέλη, στ' όνομα της σωτηρίας της πατρίδος -που δεν θα σωθεί- μοιάζει με αυτόν του Μητσοτάκη με τον Κύρκο και τον Φλωράκη, στ' όνομα της κάθαρσης, που ποτέ δεν ήρθε.

Θα του αποδώσει -πολύ σύντομα- ο λαός τα εύσημα της πολιτικής ασυναρτησίας ....αλλά δεν βαριέσαι, αυτός είναι ο Αντώνης -απόγονος του Τρ/Αντώνη της προγιαγιάς του- λάθη και ζημιές θα κάνει, είναι "συνώνυμος"(το είπε ο Γ. Καρατζαφέρης), αρκεί να πληρώνει τον λογαριασμό ....κατά το "σπας χαλβάδες πληρώνεις τζερεμέδες".

Όσο για τον Φώτη ....αμελητέα πολιτική οντότης, καταδικασμένη -λίαν προσεχώς- να μεταφερθεί στην "χωματερή της χλεύης" και στο χρονοντούλαπο της αφάνειας.

Το δεύτερο Λάθος του αφορά στην εφαρμογή ιδιότυπης σοσιαλιστικής -νομίζει- πολιτικής με οριζόντιες περικοπές, τύπου μοιρασιάς του Καραγκιόζη, αφήνοντας τις κορυφές άθικτες και κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους ....σε καιρούς χαλεπούς!...

Το τρίτο Λάθος του Α.Σ, έγκειται στο ότι νόμισε πως μπορεί να "δραπετεύσει" από την πολιτική "αφάνεια", να γίνει δηλαδή για λίγο πρωθυπουργός, στ' αποκαΐδια που άφησε ο φίλος και συμφοιτητής του ο ΓΑΠ ...."παραδομένος" άμα, στις λαίμαργες και αδηφάγες βλέψεις της χονδροειδούς πολιτικο-λυκοφιλικής του σχέσης με το ΠΑΣΟΚ και τον Ευ. Βενιζέλο, θεωρώντας ότι η ιστορία -ως φάρσα- μπορεί να επαναληφθεί ....όπως δηλαδή αυτή του προ-προ-πάππου του Μπενάκη, με τον τότε -άσχετο με τον τώρα- Ελ. Βενιζέλο!

Είπαμε .... Αντώνης είναι αυτός λάθη μπορεί να κάνει, μα θα μάθει -σύντομα- πως δεν μπορείς ν' αντιμετωπίζεις την πολιτική ως αφελή και παιχνιδιάρα ερωμένη, αλλά ως γυναίκα αράχνη που απομυζά και εξαφανίζει τους απρόσεκτους εραστές της.

Οψόμεθα....
"Ολίγοις τών αρχόντων εσπούδασται τά τής Αρετής, οί πλήστοι γάρ νεύουσιν είς ταναντία."

ΑΚΟΎΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ....ΠΟΥ "ΚΕΛΑΗΔΆΕΙ" ΚΑΙ ΛΕΕΙ ....ΟΣΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Σχόλια