Ευχές Πάνου Καμμένου

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος παρακολούθησε σήμερα Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013, τη Δοξολογία για το Νέο Έτος στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Μετά το τέλος της Δοξολογίας, ο κ. Καμμένος μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για την ανταλλαγή ευχών για το Νέο Έτος με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Σήμερα πρώτη ημέρα του χρόνου θέλω να ευχηθώ εκ μέρους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες, τους Έλληνες που ζουν εδώ στην μητροπολιτική Ελλάδα, αλλά και στους Έλληνες της ομογένειας.

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια κακή χρονιά για την πατρίδα μας, μια χρονιά που φτωχοποιήθηκαν πολλοί Έλληνες, που εξαθλιώθηκε η Ελληνική οικογένεια, που καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ στις αυτοκτονίες και στη χρήση ψυχοφαρμάκων, που η μεσαία τάξη διαλύθηκε και αποκτήσαμε νεόπτωχους.

Αλλά το κυριότερο από όλα, απωλέσαμε την εθνική κυριαρχία της χώρας, γιατί κάποιοι αποφάσισαν με οικονομικά μέσα να υποδουλώσουν την πατρίδα μας.

Θα αγωνισθούμε τη χρονιά που έρχεται να επανέλθει η τάξη, να εφαρμοστεί το Σύνταγμα το οποίο έχει καταλυθεί, οι ελληνικές οικογένειες να μπορούν να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με ένα κράτος το οποίο θα μπορεί να συνδράμει τους πολίτες και να μην είναι εχθρός των πολιτών.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας και πιστοί πρώτα από όλα στον άνθρωπο, γιατί μεγαλύτερη σημασία σε μια Δημοκρατία, έχει η δυνατότητα των πολιτών να ζουν αξιοπρεπώς.

Χρόνια πολλά σε όλους».


Σχόλια