ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ”ΒΡΩΜΙΑΡΑ” ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ
Το Δ’ Ράϊχ με μοχλό το ευρώ κατακτά στο πι και φι Ελλάδα και Κύπρο!
Η Κύπρος της οποίας το εθνικό νόμισμα (κυπριακή λίρα) πριν μπει στην ευρωζώνη, ήταν ισσχυρότερο του ευρώ, μέσα σε λίγα χρόνια η οικονομία καταποντίστηκε! Όταν σήμερα, ο Σαμαράς, το “λαμόγιο του ευρώ” , λέει “πάση θυσία να παραμείνουμε στο ευρώ”, η χώρα μας παραδίδεται αύτανδρη στους εεγκληματίες τοκογλύφους. Το ίδιο γίνεταί και με την Κύπρο. Η Μέρκελ εκβιάζει την Κύπρο.


Όπως αναφέρει το newsbomb.gr, σε πολιτική ταπείνωση καταδικάζουν τον Κύπριο Πρόεδρο κ. Δημήτρη Χριστόφια και τον κυπριακό Ελληνισμό οι ηρεκλειδείς της γερμανικής ηγεμονίας στην Ε.Ε. Εκβιάζουν ώστε να εξασφαλίσουν κυριαρχικά δικαιώματα της Μεγαλονήσου με τις ίδιες εκβιαστικές μεθόδους που ακολούθησαν στην περίπτωση της Αθήνας.
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας φαίνεται ότι αναλώνεται με την παρακολούθηση πολιτικών αντιπάλων του και προσπαθεί να απαντά πολιτικά στην κριτική του κ. Γιώργου Λιλλήκα, ενώ στην πραγματικότητα η βουλιμία της γερμανικής καγκελαρίας είναι το μείζον πρόβλημα.
Όπως εξηγούν έγκυροι διπλωματικοί παρατηρητές, η καγκελάριος κ. Άνγκελα Μέρκελ βρίσκεται σε πλήρη συνεννόηση με τους αντιπροέδρους της κυβέρνησής της, του κ.κ. Βόλφγκαγκ Σόιμπλε και Φίλιπ Ρέσλερ, ώστε να ακολουθήσουν την ίδια αυστηρή και εθνικώς επιζήμια για την Κύπρο τακτική σχετικώς με το «πρόβλημα χρέους». Η αλήθεια πίσω από τις λέξεις και τα τηλεγραφήματα είναι τελείως διαφορετική.
Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Γερμανίας που δεν κατάφεραν να πάρουν θέση όταν ανακινήθηκε το θέμα των πετρελαιοφόρων οικοπέδων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου καθοδηγούν την ηγεσία του Βερολίνου. Όχι μόνο η κ. Μέρκελ αλλά οι ηγεσίες όλων των γερμανικών κομμάτων φαίνεται να συμφωνούν πως όσο εύκολα η Ελλάδα τέθηκε υπό τη σφαίρα επιρροής της χώρας τους, τόσο εύκολο θα είναι και με την περίπτωση της Κύπρου, δεδομένης και της συμπεριφοράς του κ. Χριστόφια.
Γι’ αυτό έρχεται τώρα η γερμανική κυβέρνηση και εκβιάζει πως θα βοηθήσει «υπό προϋποθέσεις» στην προσπάθεια «διάσωσης» της κυπριακής οικονομίας. Ήδη μεγάλες επιχειρήσεις από τον τομέα της ενέργειας έχουν αρχίσει να κάνουν μελέτες προβλεψιμότητας αν συμφέρει ή όχι σε δραστηριότητες εκμεταλλεύσεως υδρογονανθράκων στην ανατολική Μεσόγειο.
Εκθέσεις διπλωματών και πρακτόρων
Στο κυπριακό υπουργείο Εξωτερικών έχει γίνει πλήρης μελέτη των αναλύσεων πληροφοριών και των εκθέσεων από τις μυστικές υπηρεσίες και τους διπλωματικούς αναλυτές. Γι’ αυτό και η κυβέρνηση της Λευκωσίας ήταν προετοιμασμένη όταν η καγκελάριος κ. Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι «δεν γίνεται να υπάρξουν ειδικές συνθήκες για τη διάσωση της Κύπρου».
Διαβάστε τι είπε λέξη προς λέξη ο διαβασμένος και προετοιμασμένος κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου κ. Στέφανος Στεφάνου. «Είναι φανερό πως υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τα διάφορα θέματα που εγείρονται από ορισμένες χώρες» δήλωσε κι έσπευσε να κάνει τη σύνδεση της περιπέτειας που τράβηξε η Ελλάδα σχολιάζοντας ότι και η δανειακή σύμβαση της Κύπρου γίνεται πεδίο αντιπαραθέσεων στη γερμανική προεκλογική εκστρατεία.
Για να μην υπάρχουν και ασάφειες, ο κ. Στεφάνου εξήγησε: «Η Κύπρος δεν ζήτησε ειδική μεταχείριση από την Ευρώπη για τη δανειακή σύμβαση. Αυτό που ζητήσαμε είναι η εφαρμογή της κοινοτικής αλληλεγγύης έναντι μιας χώρας που είναι παραδεκτό από όλους ότι είναι θύμα μιας ευρωπαϊκής απόφασης για κούρεμα του ελληνικού χρέους».
Στοιχεία της Κομισιόν
Να σημειώσουμε πάντως, ότι τα ύπουλα χτυπήματα των παραδοσιακώς φιλότουρκων Γερμανών εναντίον του κυπριακού Ελληνισμού στο όνομα της δήθεν ευημερίας έναντι των υπολοίπων Ευρωπαίων αποδίδουν. Στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισημαίνουν ότι κυκλοφορεί έκθεση που εμφανίζει ότι στην Κύπρο έχει συντελεστεί μία από τις μεγαλύτερες μειώσεις εισοδήματος στην Ευρώπη.
Στη διετία 2009 – 2011, το διαθέσιμο ακαθάριστο εισόδημα των νοικοκυριών μειώθηκε κατά 7% ενώ το 8% των Κυπρίων αντιμετώπιζε δυσκολίες στην αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου ή την καταβολή του ενοικίου της οικίας του, κατά το 2011.
Η ανεργία στην Κύπρο πιάνει πρωτοφανή ποσοστά. Το 2011 οι μακροχρόνια άνεργοι αντιπροσώπευαν το 20,9% του συνόλου των ανέργων, ποσοστό σαφώς χαμηλότερο από τον μέσο όρο της ΕΕ (42,7%) αλλά πολύ σημαντικό για τα δεδομένα του νησιού. Με το δεδομένο δεν υπάρχουν αισιόδοξες ενδείξεις για το 2013…
Αναρτήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Α.Ε.Δρούγος στο facebook 

http://atypos.com/2013/01/12/1875/

Σχόλια

  1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ
    ΠΟΛΛΑ ΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΣΣΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΕΣΑΝ Σ'ΑΥΤΟΝ
    ΙΣΩΣ ΤΗ ΜΟΝΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗ.ΣΥ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ
    ΒΕΒΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.