ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ



Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος παρακολούθησε σήμερα τη Λειτουργία των Θεοφανείων στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Χαλκίδας και στη συνέχεια παρέστη στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στην παραλία της Χαλκίδας.
Τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συνόδευσε ο βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Πάνος Καμμένος συναντήθηκε με τους πολιτευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Νομού Εύβοιας και συνομίλησε με πολλούς πολίτες της Χαλκίδας.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έκανε την εξής δήλωση:
«Με ιδιαίτερη χαρά είμαι σήμερα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, στη γιορτή του Αγιασμού των Υδάτων και της φανέρωσης του Αγίου Πνεύματος.
Η ελληνική οικογένεια περνάει δύσκολες στιγμές. Όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες σε μια ξένη κατοχή την οποία μας έχουν επιβάλλει με ντόπιους συνεργούς έχουν χάσει πρώτα από όλα την ελπίδα και το χαμόγελο. Όμως η Ορθοδοξία, ο Φωτισμός, ο Αγιασμός των Υδάτων δίνουν την ελπίδα και η ελπίδα αυτή όσο κι αν θέλουν κάποιοι, μέσα και έξω από την Ελλάδα, δεν θα σβήσει ποτέ.
Υπάρχει ελπίδα γιατί υπάρχει ένας λαός που θα αγωνιστεί με πίστη για να μπορέσει να ζήσει ένα καλύτερο αύριο. Θα ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα παιδιά μας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε εδώ στην Εύβοια που μας τίμησε με την ψήφο της. Η σημερινή παρουσία εδώ έχει και αυτό το νόημα, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, θα είμαστε ακόμα πιο πολύ δίπλα στην Εύβοια. Θα εκπροσωπούμε το νομό παρότι ο εκλεγμένος με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ βουλευτής επέλεξε να μην ακολουθήσει το λαό που τον ψήφισε. Ως Κοινοβουλευτική Ομάδα θα ακολουθήσουμε το λαό της Εύβοιας, θα παρακολουθήσουμε τα προβλήματά του όπως και όλης της Ελλάδος. Και εγώ προσωπικά αναλαμβάνω να είμαι εδώ στο νομό προκειμένου να λύσουμε τα τεράστια προβλήματα που δημιουργεί η κρίση και στο λαό της Εύβοιας».

Σχόλια